изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:51 EEST
Частен съдебен изпълнител напира да спира TV7! (НА ЖИВО)    
НовиниЧастен съдия изпълнител е влязъл днес в сградата на TV7 на бул. "Цар Борис Трети" и се опитва да изнесе техниката на телевизията. Това ще доведе до спирането на излъчването й.

Работници чакат пред телевизията, за да изнесат телевизионната техника, съобщиха очевидци пред БЛИЦ.

Както БЛИЦ съобщи преди всички, полиция обгражда зданието, където се помещава тв каналът. Въпреки екшъна новините в 13 часа бяха излъчени. В момента тече директно излъчване на описа на телевизионните камери и техниката.

Екшънът в телевизията може да бъде гледан директно ТУК

http://www.blitz.bg

Скандалът в сградата на TV7 се разраства! Репортери с микрофони и напористи оператори с камери напират да научат истината за присъствието на частния съдия изпълнител Кристина Димитрова, полицаите от 6-о РПУ и хамалите. Всеки момент момчетата в анцузи ще започнат да изнасят техниката на телевизията по опис. Първите охранителни камери вече бяха изкарани от офиса.Суматохата на бул. "Цар Борис Трети" е пълна - телевизията предава пряко екшъна, но от студиото на NEWS7.
"Изведнъж  вместо от камерите, решиха да започнат със сървърите - сърцето на телевизията", заяви представител на ръководството. Той разкри, че се изземва имущество по опис, който е направен от синдиците на КТБ.

***************************************
Журналистите от TV7 направиха жива верига пред входа на сградата. Те се опитват да не допуснат вътре хамалите, както и представителите на частния съдебен изпълнител. Сред хората, които подкрепят медията е и Николай Колев-Босия. Той призова свободата на словото да не бъде погазвана и определи действията в TV7 като прецедент. Журналистите са пред офиса на бул. "Цар Борис Трети". Според техните шефове изземването на сървърите е неправомерно, защото те съдържат интелектуална собственост, за която са платени милиони. На тях са качени архивите на телевизията - предавания, шоу програми и филми.

*********************************

 


Сходни връзки

Частен съдебен изпълнител напира да спира TV7! (НА ЖИВО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди