изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:04 EEST
TV7 излъчва новини от „окопите”    
Новини История на българската демокрация. С тази тъжна ирония може да се определи случващото се пред сградата на TV7. За да бъде излъчена новинарската емисия в 15,30 ч., Атанас Атанасов трябваше да мине през кордон от полицаи и десетки насъбрали се протестиращи.

Всъщност случващото се в телевизията е в резултат на протрочен дълг към КТБ. Действията на съдия-изпълнителя са продиктувани от Закона за особените залози.Медията е получила покана за доброволно изпълнение, но срокът е изтекъл и от страна на TV7 не е имало реакция. Телевизията е поискала от СГС удължаване на срока за предаване на движимите вещи, но им е отказано. Това е правилно действие от страна на синдиците.

В ефира на TV7беше прочетено и прессъобщение на Камарата на частните съдебни изпълнители, че действията са предприети от ЧСИ Неделчо Митев по реда на закона.

„Извинявайте, това ще бъде жив ефир, може ли да излезете?”, попита Атанасов полицая, стоящ в студиото. „Не, не мога да изляза, наредено ми е”, отговори униформеният.

„Уважаеми дами и господа, работата на новинарите е нещо много специфично. Когато се излъчва една емисия, не може да бъдат допуснати външни хора в нито една телевизия, в нито едно студио. В момента зад гърба на операторите има полицаи. Зам.-шефът на СДВР Радослав Сотиров е тук и въпреки това полицията стои в студиото и реално за нас е трудно да започнем да излъчваме”, заяви новинарят.

Той попита дали наистина е наложително полицаите да присъстват в студиото. „Само един декор ни дели и нас, и вас. В такъв случай ще ви помоля да си изключите телефоните и да пазите тишина. Ще го направите ли? Никой ли не може да ми отговори?”, попита Атанасов.

В крайна сметка емисията започна при "полеви" условия с минути закъснение. Тя бе прекъсната обаче от влизането на униформен полицай в студиото. "Надявам се премиерът, президентът да гледат и видят - полицай се разхожда пред камерите по време на директно излъчване на новини", заяви Атанас Атанасов.  http://www.blitz.bg

СУПЕР СКАНДАЛ КАК СЕ КАСТРИРА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО СЪС ЗАКРИВАНЕ НА ДВЕ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ
НовиниПродължава супер скандалът около закриването на ТВ7 и NEWS 7, който тече на живо на екрана на ТВ 7. Всяка разказване и препредаване е бледо, затова гледайте пряко по ТВ 7
Екшънът в телевизията може да бъде гледан директно ТУК

 


Сходни връзки

TV7 излъчва новини от „окопите” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди