изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:01 EET
„Мастер-клас” по американски: Пияни десантчици от САЩ громят Лвов    
По светаИнструкторите от 173-а въздушнодесантна бригада от САЩ, които преди две седмици пристигнаха в Лвов, вече са провели своя първи „мастер-клас” в нощния клуб IceBerg, разказа Олга Саломатина пред РИА-Новости.

Порядъчно налели се с алкохол, американските скандалджии набързо показали съдържанието на своите стомаси и правели непристойни предложения на девойките, вземайки всички посетителки на клуба за проститутки. И при това крайно се удивявали, когато им отказвали.

Наистина стереотипите управляват света. Или поне Америка. Даже в англоезичната версия на търсачката Google в списъка на приоритетните въпроси с думата „Украйна” преди всичко се съчетава с думата „проститутка” (например американския сайт Business Insider).

В Лвов обаче носителите на демокрация се сблъскват с жестока реалност – украинските момичета не им отговарят с взаимност. Което не е повод да продължат безчинствата.

Американските десантници са свикнали да се държат както им дойде навсякъде, където ги изпратят с велика и почетна мисия. В Латвия миналата пролет американските моряци също бяха запомнени. Ето как кметът на град Вентспилс Айварс Лемберс описва станалото: „Те се държаха свински! Напивайки се, те си вършеха нуждите на обществени места и на витрините, повръщаха, публично употребяваха алкохол на улицата, което не е разрешено. И късаха цветята от градинките, за да ги подаряват на проститутките.”

Та ето такива американски инструктори Петро Порошенко лично посрещна и им устрои не по армейски шикозен обяд. Но щом сте поканили гости, ще ги търпите, обобщава Олга Соломатина. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

„Мастер-клас” по американски: Пияни десантчици от САЩ громят Лвов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди