изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:45 EET
ИМЕНИТ ИНДИЙСКИ РЕЖИСЬОР И ЕКИПЪТ МУ БЯХА В АЛБЕНА    
НовиниЕдин от най-известните режисьори на Боливуд Рохит Шетти е на посещение в България, за да определи места за снимките на новия си филм, в който ще участват две от най-големите звезди на индийската филмова мегаиндустрия.


Той е съпровождан от екип от 25 души. В продължение на няколко дни те гостуваха в курорта Албена, за да се запознаят с възможностите за снимки в региона, съобщи за НДТ Марин Конов - мениджър „Продажби“ в „Албена“ АД. Рохит Шетти и екипът му са били настанени в петзвездния хотел „Фламинго гранд”. Именитият режисьор е останал изключително доволен от азиатската вечер в ресторанта на хотела, организирана специално за тях.
Шетти е един от най-известните режисьори и продуценти в родината си. Филмът му„Ченай Експрес”, с участието на Shah Рук Хан и Deepika Padukone. Той излиза на екран през август 2013 г. и става най-касовият филм на вътрешния пазар. Лентата печели над 17,4 млн. американски долара, за се превърне в третата най-касова продукция на Боливуд в чужбина.
Новият филм, част от който ще бъде заснет у нас, е екшън. Затова при обиколката си в района, Шетти е търсил скалисти места по добруджанското крайбрежие, където могат да се снимат гонки с коли. Поради това тук е бил и именит каскадьор. Режисьорът и екипът му са посетили нос Калиакра, заливът Болата. Очаровани са от полетата с рапица в Добруджа, където искат да заснемат част от музикалните клипове към филма. Посетили са и Добрич, където са харесали езерото в градския парк и терасата на ресторант „Лебед”, съобщи още Марин Конов. Индийските кинаджии са отпътували за София, където също се предвижда да има снимки, както и в Мелник.
Очаква се да се върнат за снимки в началото на юни, като отново ще отседнат в Албена, където условията много са им харесали. Тогава Шетти ще пристигне с много по-голям екип и две от най-големите звезди на Боливуд, чиито имена засега се пазят в тайна. НДТ
 


Сходни връзки

ИМЕНИТ ИНДИЙСКИ РЕЖИСЬОР И ЕКИПЪТ МУ БЯХА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди