изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:50 EEST
4-те зодии, които най-трудно намират любов    
Хороскоп Не сме виновни за това, че сме създадени с определени качества и характер, отдалечаващ ни от другите. Има зодии, които много по-трудно създават здрави и истински връзки и това не е тяхна вина. Ако вашият партньор или самите вие попадате в този списък, помогнете си и се оставете да бъдете обичани.



Овен - прекалената несигурност и големият инат са основните предпоставки Овните да са сами. Бъдете по-уверени в себе си и вярвайте в това, което можете. Оставете се да бъдете обичани заради това, което сте и не се преструвайте на други. Инатът няма да ви помогне, освен ако не го пренасочите в позитивно отношение.

Рак - много затворени и недоверчиви. Отпуснете се малко! Светът е страшно място, но само ако не знаете как да се пазите, а вие имате чудесен инстинкт за доброто и лошото. Срещайте се с повече хора и не си мислете, че всички се опитват да ви измамят.

Дева - прекалената ви самокритичност ви изиграва лоша шега както в работата, така и в личния живот. Не цените себе си и това се отразява на поведението ви и това как ви виждат останалите. Човек без самочувствие няма как да задържи някого до себе си, колкото и да е добронамерен.

Водолей - взискателни сте към останалите повече от допустимото. Никога не сте доволни от нещата, които другите правят за вас и това е основната причина хората около вас да се чувстват недооценени. Уважавайте човека до вас и не му напомняйте непрекъснато какво не е свършил, а се радвайте на нещата, които прави с любов за вас.
 


Сходни връзки

4-те зодии, които най-трудно намират любов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди