изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:11 EEST
ХОТЕЛ ГЕРГАНА В АЛБЕНА ПОСРЕЩНА ПЪРВИТЕ СИ ГОСТИ С НАПЪЛНО ОБНОВЕНО ФОАЙЕ    
Туризъм Хотел Гергана във ваканционно селище Албена посреща първите си гости днес с ново фоайе. Интериорът и обзавеждането на лобито са проектирани от италиански дизайнер, нает специално за случая. Като контрапункт на меките форми на растителността наоколо висок, внушителен вход с бели метални елементи отвежда гостите към рецепцията на хотела и лоби бара, където пред тях се разкрива море от зеленина и спокойствие. Използвани са естествени материали като камък, дърво и кожа в натурални пясъчни нюанси на бежово, зелено и кафяво.

В основата дизайнът е запазил допира с природен резерват Балтата, топлите цветове на дърветата, мекотата на пясъка, галещото море и спокойствието на реката. Елементите от дърво в извита форма се редуват с нежно тонирано стъкло, мрамор и майсторски осветени пана.  Цялостната идея е за лукс, модерност и постоянен допир с живата природа. Подборът на елементите и пространсдтвото карат гостите да се чувстват като част от непокътната природа на резервата, без да губят лукса и удобството на четиризвездния хотел. Огромни прозорци се спускат от тавана до пода, позволявайки на слънцето да изпълни цялото пространство на фоайето, пречупвайки го през нежно зеленото стъкло. Сенките на дърветата, отраженията от речните вълни и лъчите на слънцето играят под ритъма на морския бриз и падащите от високия таван лампи, внасяйки нежно настроение и летен ритъм.
Откритата тераса, в която неусетно прелива лобито надвисва точно над реката и разкрива незабравима гледка към резервата. Мебели от естествени материали и в нежни, природни цветове правят тази тераса място за отмора, любимо четиво или среща на чаша ароматно кафе. Незабравимата комбинация от море, плаж и речна зеленина в центъра, на които е четиризвездният хотел Гергана в Албена са притегателен пункт за гости от множество страни, които ще имат шанса да се насладят на това модерно, елегантно и запомнящо се преживяване.








 


Сходни връзки

ХОТЕЛ ГЕРГАНА В АЛБЕНА ПОСРЕЩНА ПЪРВИТЕ СИ ГОСТИ С НАПЪЛНО ОБНОВЕНО ФОАЙЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди