изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:19 EEST
Коя е вашата зодия според тракийския хороскоп?    
Хороскоп Според тракийския хороскоп месеца на вашето раждане издава какъв човек всъщност сте. Тракийският хороскоп има 12 зодии, като всяка отговаря на определен тракийски бог. Вижте коя зодия сте според тракийския хороскоп и какъв е характерът ви според него.

 • Януари – богинята на лова Бендида

Родените под този знак за силни натури, не обичат да търсят помощ, но са готови да услужат на всеки в нужда. Интроверти са. Избягват големите компании и предпочитат уюта на дома. Обичат да прекарват свободното си време сред природата. Най-позитивното им качество е цялостната отдаденост във всяко начинание.

 • Февруари – богът-конник Аздул

Родените под знака на Аздул са готови са да се борят със зъби и нокти за всяка кауза, стига да са убедени, че е справедлива. Представителите на тази зодия на тракийския хороскоп са добри мениджъри и успешни лидери. Сред негативните им качества е избухливостта, особено в по-напрегнати ситуации.

 • Март – богът на войната Кандаон

Родените под неговия знак са нетърпеливи, често попадат в спорове. Обичат да дават съвети дори на онези, които нямат нужда от тях. Представителите на зодия Кандаон са работохолици, винаги стриктно спазват всичко срокове, свързани с работата.

 • Април – богинята на зората Зоура

Родените под знака на Зоура са лъчезарни хора и носители на положителна енергия. Представителите на тази зодия са авантюристични натури. Обичат да експериментират с всичко, без да мислят за риска. Приятелите за тях са преди всичко, понякога дори преди семейството. Сред негативните им качества е поемането на непреценени рискове.

 • Май – богът на блясъка и светлината Плейстор

Родените под този знак в тракийския хороскоп са душата на компанията. Винаги успяват да привлекат вниманието към себе си. Позитивни личности са. Сред негативните й качества са липсата на такт. Представителите на бог Плействор говорят, без да мислят как думите им ще се отразят на човека отсреща.

 • Юни – богът на огъня Пурмерул

Затова и представителите на тази зодия са пламенни личности и страстни натури. Обичат справедливостта и я защитават с всички налични средства. Негативно качество на родените под знака на Пурмерул е агресивността.

 • Юли – богът на живота Витус

Представителите на зодия Витус от тракийския хороскоп са спортни натури. Не обичат да стоят на едно място. Често се захващат с няколко дейности наведнъж и успяват да ги приключат успешно. Сред негативните им качества е егоизмът, който проявяват по отношение на семейството и приятелите си за сметка на работата и личното удоволствие.

 • Август – богинята на земята и плодородието Земела

Родените под знака на Земела предпочитат уюта на семейното огнище пред шумните приятелски компании. Те са строги, но справедливи родители и полагат много усилия за възпитанието на децата си. Най-негативното им качество е, че често се изолират от външния свят и прекъсват приятелските си контакти.

 • Септември – богът на веселието и виното Зеланос

Представителите на тази зодия са купонджии. Трудно се задържат на едно място. Винаги търсят нови изживявания, посещават нови места и експериментират с нови дейности. Оттук идва и най-негативното им качество - непостоянството.

 • Октомври – богът на изобилието Дарзалас

Родените под неговия знак са хора, които обичат лукса и лъскавия начин на живот, който им приляга перфектно. Винаги са коректни както в служебните, така и в личните си отношения. Негативното им качество е, че понякога могат да са твърде горделиви.

 • Ноември – богът на гръмотевиците Перкун

Представителите на тази зодия са импулсивни, позитивни и изпълнени с живот. Водят се от принципа "първо действам, после мисля". Не обичат вмешателството и не се оставят да ги съветват - за добро или за лошо.

 • Декември – богът лечител Зумурдос

Родените под знака на Зумурдос са добри психолози и слушатели. Близките им често ги търсят за съвет и утеха. В същото време обаче родените под знака на Зумурдос са разхвърляни и разпилени. Живеят най-добре в личния си хаос, който намират за ред. Сърдечността им обаче компенсира всякакви недостатъци.

rozali.com

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Коя е вашата зодия според тракийския хороскоп? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди