изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:11 EEST
Адреналинката Яна: След първото порно изпитвах срам и вина, сега не чувствам нищо такова    
Интервюта Отдел "Киберпрестъпност" работят по случая, оказа се, че доста често се случва и с други момичета, някои от тях дори са изнудвани






Яна в момента работи в заведението на Петко Димитров, също води курсове по twerk

Ново порно с адреналинката Яна даде повод отново да се говори за нея. Ексклузивно пред „ШОУ“ бившата танцьорка от „Господари на ефира“ се съгласи да говори и да изясни от първо лице ситуацията. Тя не може да повярва, че има хора, които подозират нея за изтичането на въпросното клипче. И в двете видеа Яна е с един и същи човек – бивш неин приятел, с който в момента не поддържа отношения.

След като вече има горчив опит от подобна слава, този път сексапилната блондинка е с гордо вдигната глава и съвсем категорично заявява, че не се притеснява и срамува от нищо.




- Яна, появи се и втора част на порното с теб, за което много се шумеше преди 5 години, когато изненадващо се появи и първата част. Знаеш ли кой е пуснал новото видео?
- Искам да благодаря на отдел "Киберпрестъпност", които работят по случая. Оказа се, че доста често се случва и с други момичета. Някои от тях дори са изнудвани. Почти невъзможно е да се открие извършителят.
Логично е да е същият човек отпреди пет години. Тогава беше заведено дело срещу мен за набеждаване! Разследването беше прекратено. Ще кажа едно –

извършителят е хитра гад, която няма смелост да се изправи очи в очи с мен

Да кажем, че предполагам кой е извършителят, но не мога да го коментирам, защото си е вид престъпление. Тази престъпност е една от най-трудните за доказване.

- Четох коментари на хора, които са на мнение, че ти стоиш зад „изтичането“ на клипчетата…?
- Ами няма логика! Припомням, че станах популярна на 18 години, когато спечелих кастинга за адреналинки с талант и чар. Пет години след това се случва това нещо и няма как да се каже, че съм станала известна благодарение на видеото. Никога не съм имала нужда от популярност. Работата като адреналинка я исках, защото мога да танцувам, но в никакъв случай не съм чувствала работата си в „Господари на ефира“ като връх в моето развитие като танцьор. Идеята за самата адреналинка не е да е перфектната танцьорка и да правят някакви сложни неща, по-скоро бяхме като един вид като украса, декор.

Много се дразня на тези спекулации, но в крайна сметка някой беше казал: „Лошо е, когато говорят лошо за теб, но по-лошо е, когато не говорят нищо“. Не ме интересува кой какво говори, аз не бих прибягнала до такава реклама. Ако направя нещо подобно, поне ще се опитам да изкарам пари от цялото нещо. Тези клипчета по никакъв начин не са ми помогнали, напротив – попречиха на мен и семейството ми. Трябва да си най-големият тъпак, че да си мислиш, че аз съм си пуснала клипчетата. Никакви дивиденти не съм имала от това нещо. Не съм искала да ставам известна, защото има и такива примери –

Криско излезе и си каза, че той си е пуснал порноклипчето с цел популярност

По образование съм учител по физическо и това е нещо, което ти срива имиджа по някакъв начин. Глупаво е, защото аз не съм извършила никакво престъпление, това са нормални неща. Наскоро гледах и един философски филм, в който се повдигаше въпросът: „Защо думата „секс” е табу за хората?“. Това е най-нормалното, най-естественото нещо в човечеството, а ние се притесняваме да говорим за това, едва ли не това е нещо лошо и долно. А думи като „убийство“ ги използваме в ежедневието си непрекъснато, това не е тема табу…



- Ти вече имаш горчив опит и ми се струва, че сега го приемаш доста по-нормално…?
- Да, преминах през много тежък етап тогава. Чувствах се слаба, изпитвах срам и вина, най-вече към близките си. Сега не изпитвам нищо подобно. Не е срамно да си млад и наивен. Грешките ме направиха по-силна и по-умна. Вярвам в кармата, аз съм добър човек и се старая са правя само добро. Съвестта ми е чиста и няма нищо по-хубаво от това. Има други теми, които ме вълнуват и би трябвало и хората да ги интересуват други неща, а не порното с Яна!

- В какви взаимоотношения си с човека от клипчетата? Как приема той цялата ситуация и защо не се съмняваш и в него, че може да е разпространил порното?
- В никакви отношения не сме, отдавна ни се разделиха пътищата. Не казвам, че не се съмнявам, вече се съмнявам във всеки един. Доколкото знам, той не живее в България, но не сме в лоши отношения, не сме се карали. Не желая да коментирам човек, който не е тук, няма смисъл.

- Виждала ли си се скоро с бившия си мъж Ивайло Леков? Ти казваш, че той е имал въпросните клипчета, на които си с бивш приятел. Как реагира обаче, когато се натъкна на тях?
- Няма как да не се виждам, при положение че имаме дете, но всякакви други взаимоотношения отдавна са приключили. Не искам да говоря нищо за него,

току-виж е завел поредното дело за клевета и набеждаване



- Излезе информация, че ДАНС ще разследват кой всъщност стои зад пускането на видеото в порносайтове. Така ли е?
- Да, за което още веднъж благодаря! Преди 5 години ГДБОП се зае с този случай, защото това се води организирана престъпност. Много е неприятно, когато отидеш да занимаваш хората с такова нещо. Не казвам, че това не е сериозно, но те решават далеч по големи престъпления. Не съм единствената - през ден-два ходят момичета, които дори са изнудвани. Това явно е някаква практика.

- В Интернет се въртят твои снимки от нощен клуб, от които става ясно, че заработваш като еротична танцьорка…?
- В „Господари на ефира“ доста често залагахме на еротиката. Дефинирайте ми „еротична танцьорка“!? Дори танците на пилон вече са официално спорт! Няма нищо лошо в еротиката, това е силата на жената - да бъде красива, сексапилна и желана. Откога това е табу? В крайна сметка, ако си с мръсно подсъзнание, и балерината ти се вижда еротична. Хората в България просто не знаят нищо за тази професия. Не си уважаваме спортистите, хората на изкуството. Много от хората се интересуват единствено да дойде петък и събота и да се напият в някоя кръчма. Аз се гордея с моята професия, доста съм добра в нея, може би една от най-добрите в България, затова и хонорарите ми са по-високи от на останалите танцьорки. Изкарвам доста добри пари, с които мога да водя добър стандарт на живот.

Предпочитам да съм танцьорка, отколкото водеща в някое глупаво предаване за двойно по-малко пари!

Искам хората да разберат, че работя като танцьорка не защото нямам какво друго да правя, просто това ми харесва и определено съм добра.

- След като бившият ти мъж и баща на детето ти е попаднал на въпросните клипчета, карал ли те е да се снимате двамата или да вършиш неща, които граничат с перверзия?
- Това са лични неща между нас. Не желая изобщо да го коментирам този човек и да се връщам в годините, когато сме били заедно. Не искам да натоварвам хората да четат за някого, който не е направил нищо в живота си. Само един комплексиран мъж ще те накара такова нещо. Не мога да си обясня откъде идва това желание на мъжете да се снимат, много са елементарни. Единственото нещо, което ги вълнува, е сексът. Жената я вълнуват и доста повече неща! Искам да ти кажа, че цялата икономика се е развила заради жените, защото, ако не бяхме ние, мъжете изобщо нямаше да се стараят да развиват икономиката, да изкарват пари и т.н. Те живеят единствено и само за секса.



- Споделяла си, че си била подложена на физическо насилие от него – кога започна всичко това и колко време ти се наложи да го търпиш?

- Аз го осъдих за домашно насилие

Търпях достатъчно. Започна постепенно. Когато жената е по-силна от мъжа, много често се получават такива неща. С времето съм разбрала доста неща и не бих допуснала вече някой да ме унижава или да ми посяга. Само един комплексиран мъж може да посегне на една жена. Това е практика при много мъже - виждам и много мои приятелки, които са подложени на това и търпят. С това компромис не трябва да се прави, такъв съвет бих дала на жени, които са тормозени от мъжете си.

- Имал ли е претенции върху детето – да ти отнеме родителските права? А ти на него би ли му забранила да се вижда с детето?
- И до ден-днешен има претенции и не - не бих му забранила да си вижда сина. Смятам, че не трябва детето да страда заради нашите грешки.

- Можем ли да очакваме и трето видео след време?
- За да сте щастливи, не очаквайте от никой нищо и очаквайте неочакваното. До края на годината хората да очакват да се развия. Въобще не ми дреме кой какво мисли и говори!

- Този път си решила да се възползваш, да извлечеш позитивите от тази ситуация и да не се криеш, както направи предния път?

- Аз тогава трябваше да се скрия. Най-голямата ми грешка беше да изляза да се обяснявам и да се оправдавам. Галена направи нещо много хубаво след нейното клипче – тя се покри и не даваше никакви обяснения на медиите. Кариерата й потръгна и мога да кажа, че самата тя е успешна жена, готина, забавна, секси, не е скучна.

Галена прави хубав секс, гледала съм нейното клипче

А представяш ли си на Парис Хилтън какво й е, след като я знае целият свят, има си пари, слава?!… Но просто в чужбина на хората явно не им правят толкова впечатление тези неща. В Щатите има едно предаване, което се излъчва след 12 часа вечерта, казва се „Всеки си има цена“. То е нещо като риалити и млади момчета обикалят с един бус, спират различни жени и им предлагат пари за секс, да ги снимат и да ги излъчат по телевизията. В началото отказват, момчетата почват да наддават с огромни суми и всяка една накрая се навива.



- Попаднах и на още едно любопитно видео с теб, където се вихриш в кухнята, но по много нестандартен начин – месиш тесто с коляно и т.н. Последваха редица негативни коментари, според които ти се гавриш с храната и домакинската работа…?
- Ами ще попадате на още интересни видеа, тъй като работата ми е свързана с много изпълнители. След като Лейди Гага се появи облечена в пържоли, защо аз да не меся тесто с коляно?! (смее се)

- Четири години не си се появявала в медиите – защо? С какво се занимаваше през това време и какво ти предстои оттук нататък?




- През последните години ми се случиха доста интересни неща в професионален план. 2010-а, след напускането ми на „Господари на ефира“, малко след раждането, връщайки се в Бургас, се завърнах към художествената гимнастика, този път като треньор. Бях събрала група от близо 20 деца, съдийствах на няколко състезания, като дебютът беше на международно в Чехия, когато обрахме медалите. Много неща дължа на клуб „Черноморец“ в Бургас и най-вече на треньорката ми Ани Бошева. Година по-късно, след неприятностите, които имах в личен план, нямах желанието да комуникирам с никого. Доста

тежко изживявах случилото се и ми трябваше време да се съвзема

Имах нужда да отворя нова страница в живота си. Реших, че само спортът може да ме спаси от стреса и извадих късмет, като започнах работа в английска верига за фитнес като персонален и студиен треньор. Периодично имахме обучения с треньори от цяла Европа.

Така изминаха две години и сцената започна да ми липсва. Отвори ми се възможност да пътувам. Трябваше да избирам между Индия или Германия и избрах Германия. Договорът беше за четири месеца, които прекарах в Сарасани. Това е фамилия на циркови артисти със 120-годишна история. Разбира се, има и българско участие, това е Едит Славова - съпруга на Андре Сарасани, която е била и все още е свързана с българската фамилия Славови.

Това бяха най-интересните и вълнуващи моменти в живота ми. Щом хора като тях ме признаха за талант, значи „И аз го мога“ (смее се). Всъщност знам, че мога да постигна всичко, което искам. Ако ме питаш за какво мечтая, смело заявявам, че желая да работя с Бионсе. В България професията на танцьор като че ли не съществува или е криворазбрана. Танцьорът е атлетът на Господ, запомнете го! Танцът е единственото изкуство, което съчетава творец и творба в едно. За момента работя като танцьор-хореограф за най-добрия софийски клуб, благодаря на Петко Димитров за доверието.

Благодаря и на Яна за това, че направи страхотна зала и ме покани да водя курсовете си по twerk /танц с атрактивно връткане на задника - бел. ред./ . Веднага ще ме питаш какво е това - провокативен танц, изпълняван само от жени, но всъщност това е традиционен африкански танц, „ma pouka“ се казва....

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
http://www.blitz.bg





Адреналинката Яна: Не се обръщам назад

Адреналинката Яна щастлива с нов мъж

Криско харесал френската любов на адреналинката Яна

Секс-видеото на адреналинката Яна качено в най-големия порно-сайт в света

Адреналинката Яна: Майката на бившия ми мъж също ме биеше!

Порно клипове и снимки от всички изневери на адреналинката Яна?

Адреналинката Яна: Правих секс в тоалетната на "Макдоналдс". Правила съм го и в Морската градина

ГОЛИ СНИМКИ В НЕТА И НА ДЕСИСЛАВА. И ТЯ НЕ ЗНАЕ КОЙ ГИ Е ПУСНАЛ /18+/

Ивайло е гей и ме пребиваше

Адреналинката Яна: Не вярвах, че Ивайло ще пусне порно клипа в нета

Домашно порно с адреналинка заля нета18 +


 


Сходни връзки

Адреналинката Яна: След първото порно изпитвах срам и вина, сега не чувствам нищо такова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди