изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:56 EET
Робиня на „Ислямска държава”: Отвеждаха девствениците в стая с 40 мъже, в която те казваха коя искат    
По света Тийнейджърка язидка разказа как тя й малката й сестра са били всеки ден изнасилвани от джихадистите, след като били продадени в робство на специален търг за девственици. Сега тя е бременна с детето на възползвал се от нея ислямист. Момичето, което е едва на 17, разкри как всеки ден в течение на девет месеца тя е трябвало да избира „между живота и смъртта”, докато е било пребивано и подлагано на секс гаври от член на „Ислямска държава” и неговите охранители.

Тийнейджърката разказа как е била групово изнасилвана, бита с камшик и дори заливана с вряла вода, ако не изпълнявала извратените сексуални желания на изнасилвачите-ислямисти.

Момичето си спомня как е било принуждавано да рецитира пасажи от Корана, докато нейният собственик, наричащ се Ал Русиях, и неговите охранители са се гаврили с нея. Сега тя е бременна в третия месец с бебето на Ал Русиях. Момичето признава, че не може да спи, защото постоянно си спомня за ужасите, на които тя е била подложена. „Бе избор между живота и смъртта... Беше ужасно. Той ме пребиваше. Когато правеше секс с мен, с него имаше най-малко още един мъж”, разказва момичето.

Тийнеджърката е била отвлечена миналия август, когато „Ислямска държава” превзела родния й град Шингал, известен още като Синджар. Тя била окована в белезници и отведена в хотел. Там имало още много момичета и жени в оскъдни одежди от Мосул. След това тя била преместена в сирийската столица на ислямистите, град Ракка, където тя и други десетки жени и момичета са били подробно прегледани, за да се потвърди, че са девствени. „Девствениците бяха отвеждани в стая с 40 мъже. Подреждаха ги в редица и ислямистите посочваха коя искат. Мислех си, че може да извадя късмет, защото не бях хубава като останалите”, разказва тя.

Момичето обаче било купено от Ал Русиях, който бил от Чечня. Той също купил и 10-годишната й сестра и други две момичета само в рамките на 10 минути. „Това бе и денят, в който видях майка си за последно. Никога няма да забравя как тя си скубеше косите и плачеше, докато ни отвеждаха”, разказва тийнейджърката.

Когато те пристигнали в новия си дом, започнал и ежедневния кошмар, от който те не могли да избягат. Всяка сутринта Ал Русиях събличал момичетата чисто голи, миришел ги и решавал с коя иска да прави секс през останалата част на деня. След като той си избирал, неговите охранители си избирали друго момиче. Те обаче били толкова груби, че момичето се чувствало облекчено, когато е било избирано за секс от своя господар, който „я биел по-малко от другите”.

Съпротивата била безполезна. Момичето един път се възпротивило. За наказание то било залято с вряла вода по единия й крак. По думите й, освен да бъдат изнасилвани, те трябвало да перат, чистят и готвят.

Кошмарът за момичетата свършил, когато Ал Русиях и неговите телохранители били убити в сражение от пешмергите близо до Синджар.

По думите й, някои от избягалите момичета се върнали при „Ислямска държава” от страх. Твърди се, че на едно момиче ислямистите са отрязали и двата крака за опит за бягство.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Робиня на „Ислямска държава”: Отвеждаха девствениците в стая с 40 мъже, в която те казваха коя искат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди