изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:16 EEST
Хиляди ултраси и рокери обсаждат Гърмен    
ОбществоХиляди футболни фенове и представители на рокерските клубове в България обсаждат Гърмен за участие в утрешния протест срещу циганизацията. По информация  столичните ултраси търсят всякакъв вид транспорт, включително и наемат бусове, за да пристигнат в благоевградската община. Феновете дори са намислили да нощуват в областния град, откъдето утре сутрин да се присъединят към шествието на гърменци. По този начин ще преодолеят очакваните полицейски блокади, които ще се опитат да спрат агитките към района.

„Преди седмица, когато искахме да помогнем на българите в Гърмен, полицията ни спря. Само като видеха софийска регистрация и ни гонеха, нямали сме работа там. Утре обаче няма да им се получи, каквото и да става“, разказа известен столичен ултрас, който утре ще участва в шествието. От агитките са категорични, че няма да предизвикат погром, ако исканията на местните хора бъдат изпълнени. Според тях циганските къщи трябва да бъдат съборени, а самите роми да върнат на хората от Гърмен всичко, което са откраднали.

Към футболните агитки ще се присъединят и представители на рокерски клубове. Мотористи от София и Пловдив се организират в социалните мрежи за съвместно пътуване към Гърмен утре сутрин, като се очаква колоната от мотори да надхвърли 500 машини. Рокерите обаче също крият приготовленията си, за да не бъдат осуетени от органите на реда.

Източник:big5.bg

http://velikabulgaria.eu

 


Сходни връзки

Хиляди ултраси и рокери обсаждат Гърмен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди