изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:11 EET
Цветове и секс    
Любопитно Багрите играят важна роля в нашия живот. Отскоро психолозите решиха, че по тях можем да разберем дори и… сексуалните предпочитания на партньора си. Дрехите, които носим; мебелите, който сме избрали за дома си; цветът на автомобила ни и на неговото купе… Всичко това може да ти разкаже много за избрания от теб обект. Важното е да обърнеш внимание на използваните от него цветове, а не на онези, които декларира, че харесва.

Червено

Любителите на този цвят по правило се възбуждат много лесно и са много агресивни любовници. Могат да прекарат в леглото часове, отдавайки се на всякакви сексуални практики, защото са буквално ненаситни. „Червените” хора са склонни към агресия и в живота, ето защо си струва да помислиш дали флирта с тях ще е по вкуса ти.

Жълто

Хората, които го предпочитат лесно се адаптират към сексуалните желания на половинката си. В повечето случаи „жълтите” дори изцяло отстъпват и приемат всичко, което се иска от тях. Дори и да не изпитват цялостно удоволствие от конкретната сексуална практика, те са доволни, че са заедно с любимия човек.

Розово

Заложилите на тази багра се наслаждават повече на увертюрата, отколкото на самия секс. Жените обичат да обещават повече, от това, което могат да дадат. А мъжете мислят повече за себе си, отколкото за своята партньорка. В най-лошия случай „розовите” са изключително несериозни и склонни към едновременното поддържане на няколко връзки.

Лилаво

Ключът тук се нарича „суета”. Жените, които харесват този цвят са склонни да изпаднат в истерия ако по време на акта прическата им се развали, а мъжете биха ви предупредили, че не искат да им оставяте синина на врата. Като цяло „лилавите” са най-големите егоисти в секса.

Черно

Харесва се на любителите на по-нетрадиционните сексуални практики. Полицейските психиатри са категорични, че сексуалните насилници са сред най-горещите почитатели на този цвят. Друг е въпросът ако той е избран само защото е модерен…

Зелено

Любителите на този цвят всеки път правят секс така, сякаш им е за първи път. Мъжете са неловки, а жените са си направо като девственици… „Зелените” любовници, обаче имат и положителни черти – те са „меки” и доброжелателни. И най-важното – хората, които харесват зеленото изневеряват най-малко!

Оранжево

Хората, които предпочитат този цвят са истински актьори в леглото. А сексът е истинска театрална постановка. При това – с првикус на сапунен сериал. Те обичат да нашепват мили глупости, да водят безсмислени диалози. „Оранжевите” са изцяло подвластни на своето въображение. Дори и да не изпитат оргазъм – те не съжаляват особено, защото са участвали в останалата част от пиесата.

Кафяво

Най-подходящи за брак! „Кафявите” любовници и от двата пола са „топли” и дълбоки в чувствата си, а и най-важното – изключително внимателни към желанията на партньора си. Те могат да са заедно с любимия човек по 24 часа в денонощието и пак да не покажат каквито и да било признаци на отегчение. Имат и два особени белега, които в зависимост от ситуацията, могат да бъдат плюс или минус. Първият –  за да се отпуснат в секса им е нужна наистина интимна обстановка. Вторият – само една-единствена груба дума може да прецака нещата.

Сиво

Това е най-антисексуалният цвят! Ако човекът до вас го харесва, трябва да знаете, че той гледа на секса като на досадна тегоба, която му се налага безропотно да изпълнява. Понякога от „сивите” хора излизат добри партньори за дълъг и спокоен брак.

Синьо

Най-прекрасни в секса са именно „сините”. Те смятат секса за изкуство и подхода им към него винаги е на ниво. Мъжете са като пианисти – те деликатно докосват всяка част от тялото на жената до тях, а жените са изключително чувствени. Трябва да се отбележи, че независимо от пола, хората които избират синьото са в състояние да се наслаждават на есамо на прелюдията преди секса, но дори и след него им е приятно да усещат тялото на партньора си до своето.

Бяло

Това е цветът на пуританите. Целувката с език на публично място е неприемлива за тях, а сексът през деня е направо непристоен! Белите жени няма да се съблекат изцяло, а мъжете ще отидат в банята преди и след акта. Много често и двата пола използват различни умалителни или глезени имена за своите гениталии.

Вместо заключение:

Все пак нека не забравяме, че тези данни са обобщени, а да им се доверите изцяло е все едно да приемате без никакво съмнение хороскопите, които вестниците всекидневно публикуват. Да, в тях наистина има има и нещо вярно, но…

http://topbg.club

Какви сте в леглото според любимия ви цвят

Доказано: Зрелите жени са по-жадни за секс

Сексоложка разкри как се възбуждат жените

Учени заснеха секса между партньори отвътре (видео 18+)

35 момента, които отблъскват жените при секс

Жената отгоре е най-опасна за мъжa

Ето какво желаят жените /18 плюс/

10 цветя, които си струва да имате

Четири храни за големи гърди

 


Сходни връзки

Цветове и секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди