изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:25 EET
МЪЖЕТЕ БЕЗ ДОХОДИ СА ПО-СКЛОННИ КЪМ ИЗНЕВЯРА    
ЛюбопитноАмерикански учени стигнаха до извода, че мъжете, които нямат доходи или печелят по-малко от нежните си половинки са по-склонни на изневери, пише в. "Дейли мейл". Колкото е по-ниски са заплатите им, толкова вероятността от изневяра е по-голяма. За разлика от мъжете, дамите, които издържат половинките си, е много малко вероятно да им изневерят. Но и двата пола са изкушени от кръшкане, ако са във финансова зависимост.

Мъжът е много малко вероятно да си потърси друга жена за любовна авантюра, ако осигурява 70 на сто от семейния доход. Но не така стоят нещата с мачовците, които са с ниски доходи и на практика разчитат на заплатата на половинката си.
Изследването било проведено от екипа на Кристин Мунш от университета в Кънектикът и обхванало 2 750 млади женени двойки. Специалистите обясняват изневерите на финансово зависимите партньори от мъжки пол с опита им да наложат своята мъжественост, накърнена от ниските им доходи. Ако една домакиня изкарва по-малко от съпруга си, нейният шанс да му изневери е едва 5 на сто. Процентът при мъжете в същото положение е три пъти по-висок - 15.
"Хората казват, че не трябва да хапеш ръката, която те храни. Но в повечето случаи в живота става точно така", коментира Кристин Мунш. Днес+


 


Сходни връзки

МЪЖЕТЕ БЕЗ ДОХОДИ СА ПО-СКЛОННИ КЪМ ИЗНЕВЯРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди