изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:09 EEST
Изненада: И спортът сред шестте най-големите врагове на секса    
Любопитно В нов спъсъка на най-големите врагове на пълноценния и нормален секс бе включен и спортът. Ето кои са посочените от сексолозите 6 най-вредни навика, които може да направят човека сексуален инвалид.

Алкохол. Ако човек пие повече от 1 път седмично, започва да има проблеми със секса. Според допитване, проведено от учени, най-нещастни и то не само в леглото са жените, чиито мъже пият. Организмът им се изтощава от преработката на изпития алкохол и не им остават сили за секс. Заради частичната ерекция те не могат да завършат успешно половия акт и да доставят удоволствие на партньорката си.

Пушене. Почти 90% от импотентите са заклети пушачи. Постоянното пушене предизвиква спазми в съдовете и възпрепятства притока на кръв в пениса. Затова пушачите често имат проблеми с ерекцията.
Кафе. Според последните изследвания умерената употреба на кафе помага и за доброто самочувствие в леглото. Но прекалената му употреба също води до свиване на кръвоносните съдове и преждевремнно изпразване.

Кафе. Според последните изследвания умерената употреба на кафе помага и за доброто самочувствие в леглото. Но прекалената му употреба също води до свиване на кръвоносните съдове и преждевремнно изпразване.


Лекарства. На желанието и възможностите на мъжете за секс силно влияние оказват препаратите за понижаване на кръвното налягане и срещу диабет. На женското либидо пагубно действат успокоителните средства и антидепресантите. 

Спорт. Ако мъжът се отнася към секса само като към физическо упражнение, то сривът след време е неминеум. Просто ще изгуби желание. 

Затлъстяване. Наднорменото тегло затруднява нормалното движение, появява се задъхване и много сили се харчат на носенето на собственото тяло. Към края на деня човек се чувства толкова уморен, че не му е до никакъв секс.
http://myclinic.bg
 


Сходни връзки

Изненада: И спортът сред шестте най-големите врагове на секса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди