изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:32 EEST
Мъж заплашен с премахване на члена    
По света Мъже от цял свят стават жертва на различни изкуствени удължители на члена. В интернет се предлагат хапчета, помпички и дори операции, но най-често са толкова скъпи, че мъжкото съсловие е готово да експериментира с най-скъпото си, за да може да отговаря на високите женски изисквания.

Такъв е случаят и с 24-годишния англичанин, който послушал съвета на приятел и инжектирал вазелин в пениса си. Ефект от интервенцията наистина имало, защото членът веднага станал по-голям, а съпругата оценила неговите усилия.

Историята не може да има щастлив край, защото човешкото тяло е създадено така, че винаги да се бори с чуждите елементи в себе си.

По тази причина съществува термина "благороден метал" в хирургията, където се използват златни, сребърни и платинени елементи - те нямат конфликт с организма. Вазелинът няма такова реноме. Членът на домашния пластичен хирург започнал да се подува и да боли много, а след време започнал и да кърви. Разходката до спешното отделение дала и най-страшните прогнози - членът е инфектиран и ще се наложи да бъде премахнат, ако не успее да се почисти.

Страхът от премахване накарал анонимния пациент да потърси помощ от пластичен хирург, който разглеждал пострадалия дълго време, преди да даде някаква надежда.
По време на операцията кожата на члена била разрязана и свалена за почистване, а след това била поставена отново и зашита. Най-елементарното обяснение, което хирургът дава е: "Да обелиш банан и да почистиш стените на обелката, а след това да затвориш банана!". Операцията отнела няколко часа, а пациентът успял да се възстанови изцяло.

Събитието се случва в Англия, където стандартът е достатъчно висок, за да се позволи подобна медицинска интервенция. Препоръчваме на всички мъже да се въздържат от такива интервенции с вазелин, парафин и всякакви други абсурдни чудеса. Природата Ви е дала всичко необходимо, за да не се излагате на риск!/men.bg
http://dnesplus.bg

35 момента, които отблъскват жените при секс
Жена отряза пениса на мъжа си два пъти /ВИДЕО/
Ето какво желаят жените /18 плюс/
Ходжи доят момчета, пенисите им растат
СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ /18+/
ОТВРАТ: Вадят си ребра за френска любов със себе си
От проститутките ставали най-добрите съпруги
9 знака, че сте ужасни в леглото

 


Сходни връзки

Мъж заплашен с премахване на члена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди