изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:04 EEST
5 женски черти, които привличат мъжете като магнит    
Любопитно Каквото и да си говорим, че мъжете искали големи гърди, дупе, дълги крака и бла-бла, привличането е несъзнателно и се дължи (поне в повечето случаи) на далеч не толкова прозаични неща. Има няколко личностни характеристики, които гарантирано привличат мъжете.

Увереност в тялото
Ако се чувствате грозни, дебели, прекалено слаби, това се изписва на лицето ви. Ако вие не харесвате тялото си, няма да го харесва и той. И обратното, ако изглеждате напълно уверена в начина, по който изглеждате, неминуемо ще привлечете мъжкото внимание. Много е вярна онази приказка, че жената е красива, когато се чувства красива.


Добрият стил
Оо, да, момичета, те забелязват начина, по който се обличаме. Не, може би не забелязват подробности като новата пола, обувки и такива едни, но несъмнено улавят цялостната картинка. Малко показана кожа или цветове, които ви отличават от тълпата – да, той ще види това и ще си помисли, че сте достатъчно дръзка да бъдете различна, но в същото време сте наясно със себе си и не прекалявате.


Закачливост
Мъжете не мислят за дългосрочни отношения, не и толкова често и толкова много, колкото жената си мисли, но и на тях им минават през ума подобни идеи. И съвсем естествено, обмислят някои женски качества или недостатъци от гледна точка на сериозното обвързване. Няма да му хареса да се оплаквате от всичко и вечно да мрънкате, но усмихнатата, уверена и леко закачлива жена ще му допадне.


Страст
Няма да му се иска да излиза с жена, която му е скучна. Ако имате страст към собствения си живот, хобитата, работата, то със сигурност може да бъдете страстна и към него. Жената, която има какво да обича в живота си(освен котката), определено изглежда по-привлекателна в мъжките очи.


Енергичност
Вечно уморената, сива, отегчена от живота жена не е добра компания за никого, още по-малко пък за бъдещ партньор. Каква е перспективата? Да прекарва всяка вечер с това скучно и ужасно повехнало същество? Не, разбира се, и вие не искате някой скучноват тип, нали? Покажете му, че имате живот, отворени сте към нови изживявания и срещи с нови хора.

http://www.beu.bg

Игривостта и смехът разпалват интимността

Какво означава женското лице по време на оргазъм

Мисионерската остана в миналото /18+/

Чертите на лицето издават какви сме в секса

Чертите на лицето показват какви сте в леглото /ЗАБРАНЕНО ЗА ЧИНОВНИЧКИ/

Лицето издава какъв е човекът в леглото

7 абсолютни знака, че той ви изневерява или ще го направи

Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките - супермайки

Къде се крие сексапилът според зодията

 


Сходни връзки

5 женски черти, които привличат мъжете като магнит | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди