изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:09 EEST
46% от жените си фантазират за друг по време на секс    
Любопитно Половината жени мислят за други мъже по време на секс, като най-често фантазират за колега от офиса, показва ново изследване на марката секс играчки "Lovehoney".

Проучването установи, че 46 на сто от жените и 42 на сто мъже имат тайни мисли за трето лице по време на секс. По-голямата част от нежния пол си представя свой колега или близък приятел. В последствие 30% от жените и 25% от мъжете правят секс, с човека, за който са фантазирали.

В експеримента участвали 1300 мъже и жени. Резултатите показали, че всяка пета жена (20%) и 11% от мъжете са си представяли как правят секс с шефа си. Повечето пъти това са невинни фантазии, но 8 % от жените и 2% от мъжете успяват да си легнат с началника.

70 % от анкетираните жени и 63% от господата признават, че преди да си легнат до половинката си са си мислили какъв ще бъде секса с друг партньор. Идеята за нов любовник витае в главите на 62 на сто от жените.

Изследването показва още, че една трета от нежния пол и 42% от мъжете са си представяли как правят секс с бившия. При 12% от хората това се случва често. Дори 31% от жените и 23% от мъжете са спали с бивше гадже, години след като са се разделили.  bgnes.com
 


Сходни връзки

46% от жените си фантазират за друг по време на секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди