изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:30 EEST
Топкрасавици в надпревара за титлата MISS AVENUE DELUXE 2015    
Мис & МистърИвелина Прунова - Несебърската Барби Ивелина Прунова - Несебърската Барби Ивелина Прунова - Несебърската БарбиНесебърското Барби Ивелина Прунова е в журито на конкурса
 


Най-красивите момичета от Черноморието ще премерят своите визуални и интелектуални качества на първия летен конкурс за женска хубост в родните курорти MISS AVENUE DELUXE 2015.
Красавиците ще дефилират по бански и вечерни тоалети на 4 юли от 21 часа в пианобара на луксозния апартхотел AVENUE DELUXE в Слънчев бряг.
Освен престижните призове, победителките ще получат и луксозни козметични комплекти Eveline, предоставени от водещата компания за парфюмерия и козметика ЕВРОС.
Топкрасавици ще демонстрират елегантност и стил в любимия на родните звезди Piano bar and dinner \"Bizarre\", който привлича с луксозен бароков интериор, великолепна кухня и атрактивни цени.
Там често са засичани да похапват Мис Плеймейт Ивелина Прунова, Мисис България Ана Иванова, финалистката от \"България търси талант\" Боряна Панталеева - Бриана, продуцентът и изпълнител Иван Иванов - Айвън, топрежисьорът Ники Станчев и много други.
Звездите ще бъдат и в журито на конкурса, заедно с модната шефка Мира Матеева, собственик на VIP Fashion Group.

Несебърското Барби Ивелина Прунова е фен на кулинарните специалитети в ресторанта на хотела.

Playboy се сдоби с горска фея

Несебърското Барби: Не всички сме златотърсачки!

Несебърската Барби: „Правила съм секс на джет!„

Риалити героиня и футболна тигрица се пробват на МИС СИЛИКОН 2012

Несебърската кукла Барби: Завиждайте! Никога няма да сте като мен!

ФОТО-ПАРАД НА ЗЛАТОТЪРСАЧКИТЕ



Златка Кисиова / на 35 години - Червената Златка/. Най-лошото момиче е от Пловдив, семейна е и с дете. Тя получи и голямата награда на конкурса - ваучер за естетични процедури на стойност 5 000 лв., предоставен от хирургична болница Skin Systems. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова.Златка Кисиова / на 35 години - Червената Златка/. Най-лошото момиче е от Пловдив, семейна е и с дете. Тя получи и голямата награда на конкурса - ваучер за естетични процедури на стойност 5 000 лв., предоставен от хирургична болница Skin Systems. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова.Златка Кисиова / на 35 години - Червената Златка/. Най-лошото момиче е от Пловдив, семейна е и с дете. Тя получи и голямата награда на конкурса - ваучер за естетични процедури на стойност 5 000 лв., предоставен от хирургична болница Skin Systems. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова.Златка Кисиова / на 35 години - Червената Златка/. Най-лошото момиче е от Пловдив, семейна е и с дете. Тя получи и голямата награда на конкурса - ваучер за естетични процедури на стойност 5 000 лв., предоставен от хирургична болница Skin Systems. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова.
Ивелина Прунова Ивелина Прунова Ивелина Прунова Ивелина Прунова
Ивелина Прунова от Несебър 2 Ивелина Прунова от Несебър 3 Ивелина Прунова от Несебър 4
 


Сходни връзки

Топкрасавици в надпревара за титлата MISS AVENUE DELUXE 2015 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди