изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:32 EEST
Секс езика на тялото - връзката между фигурата и сексуалността    
Любопитно Секс езика на тялото - връзката между фигурата и сексуалността. Каква е тя и какво подсказва? Ето и отговорите:


Секси извивки

Биологически погледнато, дамите, които се отличават със заоблени, секси извити форми, включващи добре изваяни бедра и ханш, са склонни да дават много от себе си в секса. Според проучване, проведено в Университета на Лийдс, жените с големи бедра са и по-склонни да експериментират в спалнята и да показват повече страст.

Миньончета

Гаджетата джобен формат често са приемани от силния пол като секси жени. Тяхната компактност и гъвкавост им позволяват да правят неща в спалнята, които за по-високите дами биха били по-трудни за изпълнение. От научна гледна точка миньончетата имат по-нисък център на тежестта, което означава, че са с отличен баланс и могат да експериментират много в секспозите.

Пухкавелки

Според Джеймс Уотсън, който е лауреат на Нобелова награда за генетика, дамите с по-пухкава фигура са склонни да се наслаждават много повече на секса от останалите. От биологична гледна точка мазнините в тялото повишават нивата на ендорфини, които повишават ищаха. Тези дами влизат в категорията на онези любовници, които, наслаждавайки се на секса, могат да доставят на партньора си невероятни удоволствия.

Тип манекенка

Въпреки че високите жени с дълги бедра също са приемани за секси, оказва се, че в леглото не винаги са така блестящи. Причината е, че партньорите им буквално не могат да си играят с тях и да ги прехвърлят страстно между чаршафите. Но, от друга страна, дългите бедра позволяват гъвкавост, а нека не забравяме, че много от вълнуващите секспози изискват повече пластичност.

Кльощави

Ако сте кльощава, нивото на вашите ендорфини няма да бъде толкова високо, колкото е при по-пухкавите дами. Въпреки това едно проучване установява, че голяма част от мъжете са по-ефективни в спалнята, когато са с жена с тънка талия.

Малки гърди

Ако попитате група мъже какви гърди предпочитат, няма да получите единно мнение. Противно на тези, които харесват големите бюстове, има такива, които предпочитат по-малки. Но как гърдите се отразяват на качеството на секса? Жените с малки бюстове изпитват по-голямо удоволствие по време на любовната игра. Малките гърди са много по-чувствителни в сравнение с големите. Колкото по-стимулирана е една жена, толкова по-страстна е тя.

Голям бюст

Според проучване, проведено през 2013 година, дамите с по-голям естествен бюст са по-умни от тези с по-малък. Въпреки че големите гърди са по-малко чувствителни при стимулация, фактът, че дамите, които ги притежават, имат по-високо IQ, води до извода, че те са достатъчно умни, за да знаят как да получат в секса това, което желаят, но и също как да доставят удоволствие на партньора си.

Източник: в. "Монитор"
http://www.blitz.bg/

Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките - супермайки
Какъв е вашият тип тяло?
12 звезди издадоха сексуалните си фантазии
Какво забелязват мъжете у вас по време на с*кс?
Странни неща, които възбуждат мъжете
Хроничното недоспиване ни грози с полов лунатизъм /18+/
Едни от най-рисковите секс пози /18+/
Хит в нета: "Медсестри" правят масаж с езиче и преподават френски по морето (18+)
5-те типа мъже, за които да не се омъжвате
Любопитни и малко познати факти за гърдите
Кои части от мъжкото тяло възбуждат най-много дамите
21 типа женски фигури
Разкриха какво разгорещява страстите на жените
G-точката, гените и видовете оргазъм при жената
Кои са непознатите ерогенни зони при жените?
Класираха жените с най-красиви извивки
Какво не знаят мъжете за женската сексуалност
Ерогенните зони, които ни докарват до екстаз
Лицето показва отношението ни към секса
 


Сходни връзки

Секс езика на тялото - връзката между фигурата и сексуалността | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди