изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:30 EET
10 звезди, които са пристрастени към секса    
Любопитно

От Sex Addicts Anonymous (Организацията на анонимните секс маниаци) завиха, че около 4 милиона души на Острова страдат от пристрастяване към секса. The Sun цитира 27-годишна англичанка, която се оплаква, че 36-годишният й съпруг искал секс по 5 пъти на ден и ако тя не успявала да задоволи желанието му, той й изневерявал. Някои известни личности открито са признали, че са пристрастени към секса. Вижте 10 от тях:



Канйе Уест

Уест в няколко интервюта е казвал, че мисли, че има проблем с желанието си секс и това било от ранна възраст, без да разкрива много подробности.

Ръсел Бранд

През 2007 година той каза, че е бил с около 2 000 жени. Казва, че е бил в клиника заради това си пристрастяване. Престоят му там бил ужасен.
„Ако си мислите, че там е пълно с красиви блондинки, които искат да правят секс с теб – грешите. Пълно е с мъже, грозни и откачени, които се чудят в кой ъгъл да се скрият, за да… знаете защо.“

Бранд казва, че за малко се е укротил, когато се оженил за Кейти Пери. Бракът обаче продължи само 14 месеца, след което той пак се върнал към старите навици.

Дейвид Духовни

Той влезе в клиника заради пристрастеност към секс през 2008 година. Когато се разведе с Теа Леони, се говореше, че причината са негови изневери, а той се оправда с това, че не може да контролира ситуацията.

Тайгър Уудс

През 2009 година съпругата му откри еротични смс-и към любовницата му и се разведе с него. Уудс не е признал публично за пристрастеност към секса, но според слухове, по време на брака си с Елин Нордиген той й е изневерил с около 121 жени.

Джеси Джеймс

През 2010 година той се разведе със Сандра Бълок, след като тя го хвана да изневерява. 43-годишният Джеймс влезе в клиника, като каза, че състоянието му е болест.

Чарли Шийн

Според слуховете Шийн е бил с около 5 000 жени. Той е известен с любовта си към проститутки и порно звезди.

Улрика Джонсън

ТВ водещата открила, че е секс маниак, докато правила предаване по темата. 45-годишната водеща започнала да ходи на терапия.

Джон Майер

Сред бившите му приятелки са Джесика Симпсън, Тейлър Суифт и Дженифър Анистън, а в момента е с Кейти Пери.
В интервю за Плейбой той казва, че за него Джесика Симпсън е била като кокаин.

Линдзи Лоън

Лоън казва, че мрази да спи сама и затова винаги си намира някой.

Денис Уелч

55-годишната Уелч казва, че в живота си е била с около 5 000 мъже.

http://themainline.bg

 


Сходни връзки

10 звезди, които са пристрастени към секса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди