изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:44 EEST
Законите на любовта – за жени    
Любопитно

Това са уроци по любов за всички жени със сърце, които са влюбени или пък търсят своя принц на бял кон. Всички търсим формулата на любовта – какво да правим, какви да бъдем, как да я открием и задържим. А всичко е така просто…



Винаги бъди себе си
Постави си за цел никога да не се питаш „Как трябва да реагирам в тази ситуация?” Мъжете познават преструвките и оценяват по достойнство естествените жени, които не се стремят да подражават на някоя примадона, а са възможно най-натурални в различни моменти. Освен това, дори и да заблудиш твоя човек, че „това си ти”, не мислиш ли, че по този начин би го излъгала и той ще се влюби не в истинската ти персона, а в някоя илюзорна?

И мъжете се страхуват точно колкото жените
От мъжете сякаш се изисква да са силни, безстрашни и много смели във всяка една ситуация. Истината обаче е, че и те, колкото теб, се страхуват от сериозно обвързване (дори повече), от оценката ти за тях и от това какво ще кажат близките ти.

Винаги можеш да действаш първа
Има едно „писано правило”, че мъжът трябва да прави първата крачка винаги. Това далеч не е така. Запомни – той не може да вади по един коз от ръкава си всеки път, в който ти искаш да бъдеш изненадвана, а пък и от друга страна – не мислиш ли, че и той има нужда от малко инициативност от твоя страна? Не се страхувай да бъдеш експериментатор и да му предлагаш разни варианти за срещи – това определено ще те отличи от останалите дами и ще те издигне в очите му.

И все пак не бива ти да си водещата
Както в танца, така и в живота мъжът е онзи, който води двойката към перфектната хореография под ритъма на живота. Не позволявай на мъжете да мързелуват, докато ти измисляш къде да бъде следващата незабравима почивка. В противен случай може да се стигне до там, че ти накрая да му паднеш на колене и да го пренесеш на ръце през прага на общия ви дом… Позволи си да бъдеш жена, а на него – да бъде мъж.

Не можеш да насилиш никой да те обича
Понякога няма значение колко много обичаш някой. Той може би просто не чувства същото, каквото и ти. А щом не го изпитва сега, в онзи вълшебен момент, в който двама души се поглеждат и мигновено разбират, че са родени един за друг, значи няма да го изпита никога. Научи се да приемаш чувствата на другите и да не ги насилваш.

Няма краен срок да срещнеш любовта
Малките момичета обикновено си нарочват една година (между 20 и 30) и си казват, че на толкова ще се оженят. Да, но приказките нямат нищо общо с реалността. Ако прехвърлиш 30-те и още не си срещнала принца на бял кон, това в никакъв случай не означава, че той не съществува, а че просто не е дошъл моментът съдбата да ви сблъска ненадейно. Затова не си поставяй крайни срокове, които само ще те обезверят в любовта. Нея я има, но има и време, в което ще я познаеш.

Избери себе си пред другия
Може би това звучи нелепо, след като всички около теб обясняват, че една стабилна връзка се гради преди всичко на компромиси, но и те, както всичко друго, трябва да свършат в един определен момент. Ако той те промени до толкова, че да не можеш да се познаеш, значи никога не е обичал теб, а ти си била пластелин в ръката му, от който е направил жената за него спрямо желанията си. Затегни кранчето и да видим дали ако действаш спрямо вътрешния си глас той ще те последва. Ако не – значи просто не е за теб.

Уважавай личното пространство
Обикновено жените сме онази половинка в една връзка, която е готва да загърби досегашния си начин на живот, приятелите си и дори част от роднините в името на една връзка. Да, но мъжете не са такива. Те имат нужда от пространство и доказателство, че са истински представители на силния пол, които няма да позволят на една жена да определя живота им и да им казва какво да правят. Балансирай нещата във връзката ви така, че да му позволиш да има своето лично пространство, мъжка гордост и самочувствие, но и ти да не се отказваш от самата себе си.

Краят на връзката не е край на живота ти
В живота често се случва двойките да се разделят. Това обаче значи ли, че трябва да се отчайваме и да спрем да търсим любовта? Не! Никога! Тя е там и ти го знаеш. Затова никога не се предавай, приемай пораженията като уроци и дори се съгласи, че колкото по-бързо и безболезнено приключи една връзка, толкова по-лесно ще отвориш сърцето си и ще намериш правилния за теб човек.

http://topbg.club

Обичате ли го повече, отколкото той вас?
КАКВО ПОКАЗВА ПЪРВАТА БУКВА ОТ ИМЕТО ТИ! ПРОВЕРИ ТУК!
Растения, които ще ви донесат късмет и любов през 2015 година
Страстният глас принадлежи на сексапилна жена
Чертите на лицето издават какви сме в секса
Зодиите: Как разбираш, че са влюбени?
Тайните на добрата любовница
Панделката ще ви свърже и развърже
Нимфоманията е болест без лек
12 много странни биохимични факта за любовта
Капаните на любовта
Какво забелязва мъжът на първа среща с жена
Страдаш от любовна мъка? Секс му е майката
Млад козел дърта върба лющи
8 съвета за разгаряне на страстта
Митове за жените, в които мъжете сляпо вярват
Сексът развива творческото у жената

 


Сходни връзки

Законите на любовта – за жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди