изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:56 EEST
Новият клип на Мария откраднат от Бионсе /ВИДЕО/    
Култура Феновете доста бързо забелязаха наглата имитация на певицата във видеото на „50 нюанса розово“ от клип на световноизвестната Бионсе.


Основната линия на видеото е „преписана” от „Drink in Love” на Бионсе. Дори дуетната част на новия проект на нашенката е едно към едно с този на хита на американската изпълнителка. Само че на Бионсе партньорът е световноизвестният Jay Z, докато нашенката се кълчи с неизвестния рапър Х.
Мария съвсем не е единствената обвинена в кражба на интелектуална собственост. Отварачката се е отказала да върви по хитовото течение в момента и прави доста различни песни, които обаче не се открояват като хитове. Тя може да си го позволи, тъй като не умира от желание да ходи по участия и прави музиката си за кеф и болна амбиция за слава.

Наскоро тръгна мълва, че Християн Гущеров е бил шута на певачката. Истината обаче се оказа съвсем друга, установи наша проверка. Двамата са заедно и дори работят за бебе.

„Не сме се ангажирали с някакво време, надявам се да се получи и в новия сезон да обявя щастливата новина“, лаконично отговаря по темата миньончето.   http://www.blitz.bg



 


Сходни връзки

Новият клип на Мария откраднат от Бионсе /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди