изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:00 EET
ГРАН ПРИ И ОЩЕ СЕДЕМ НАГРАДИ ЗА СТУДИО „САРАНДЕВ” ОТ МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ    
КултураГран При и още седем престижни отличия завоюваха изпълнители от Студиото за поп-рок певци „Сарандев” при Младежкия център в Добрич с вокален педагог Елена Карабельова. Те взеха участие в седмото издание на Международния детски фестивал на изкуствата на английски език „Светът в детските длани” 2015, който се проведе от 4 до 10 юли в Балчик.



В номинация „Вокал” се представиха 42 млади певци от България и Русия, разпределени в три възрастови категории. Всеки от тях изпълни по една песен на английски език. Участниците бяха оценявани от четиричленно международно жури в състав Здравка Банчева /председател/ -  преподавател по английски език и бизнес комуникации в Нов български университет, Мила Маврова – преподавател по поп и джаз пеене в Шуменския университет и в Националното училище по изкуствата „Д. Христов” – Варна, Елена Сухачова – преподавател по английски език и литература в Московския държавен университет, Наталия Тимофеева – заслужил артист на Русия, режисьор.
Певците на Студио „Сарандев” се представиха и в трите възрастови категории. Те показаха високо ниво на вокална подготовка, отлично сценично присъствие и добро владеене на английски, и заслужено грабнаха следните отличия, съобщи Елена Карабельова. Гран При получи Стефани Маринова, три първи награди заслужиха Габриела Иванова, Димитрина Германова и Симона Методиева,  две втори награди – за Габриела Назърова и Александрина Карадалиева, две трети награди – за Елеонора Иванова и Иванина Василева.
На гала концерта, който се състоя на 10 юли в НЧ „Паисий Хилендарски” в Балчик, пяха носителките на първи награди – Габриела, Димитрина и Симона, а носителката на Гран При - Стефани закри концерта с песента на „Куин” - “The Show Must Go On” – най-силното изпълнение на тазгодишното издание на фестивала. НДТ
 


Сходни връзки

ГРАН ПРИ И ОЩЕ СЕДЕМ НАГРАДИ ЗА СТУДИО „САРАНДЕВ” ОТ МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди