изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:21 EET
Защо най-секси дамите са винаги необвързани? Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/29669-zashto-nai-seksi-damite-    
Любопитно Забелязали ли сте, че най-горещите и секси мацки винаги са сингъл? Не се чудете защо това е така! Ние ще разкрием тази магия и мистерия. А ако и вие сте „сингъл лейди“ – вдигнете гордо глава! Има за какво да ви завиждат останалите момичета!

Забелязали ли сте, че най-горещите и секси мацки винаги са сингъл? Не се чудете защо това е така! Ние ще разкрием тази магия и мистерия. А ако и вие сте „сингъл лейди“ – вдигнете гордо глава! Има за какво да ви завиждат останалите момичета!

Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/29669-zashto-nai-seksi-damite-sa-vinagi-neobvarzani/



Какво прави необвързаните момичета толкова секси?

Те са изявени личности


Да си независима жена, която излъчва увереност, сексапил и привлекателност е незаменима ценност. Много копнеят да се похвалят с подобни качества, но уви... те са природна даденост и състояние на духа. Не са достатъчни само секси рокличка и прическа тип „барби“.

Те са верни приятели

Секси необвързаните дами никога не зарязват приятелите си в момента, в който намерят мъж. Дори и връзката да се задълбочи, приятелите винаги остават силно ценени от този тип жени.

Отчаяние?! Никога!

Сексапилната и привлекателна жена никога не се чувства недооценена от мъжката половина. Дори да е необвързана, тя много добре познава качествата си, което я прави още по-уверена. А нима увереността не излъчва притегателна сила?

Само да поиска, тя ще има всеки мъж, който привлече вниманието й.

Те не се установяват

Свободните и независими жени не са създадени да прекарат живота си на едно и също място, с един и същи мъж, на едно и също служебно място. Те са волни като вятъра. Обичат предизвикателствата. Не се страхуват да се впуснат в следващото приключение още веднага.

Общественото мнение не струва 5 пари за тях

Самочувствието на тези дами обикновено е оправдано. Те не се вглъбяват в чуждото мнение и не плащат данък за него. Те знаят, че си струват, а това ги прави още по-обаятелни. Мъжете плезят език по тях, а жените им завиждат.

Секс + приключения = експлозия от чар

За супер секси дамите моногамията е нещо повече от скучно ежедневие. Те никога не се замислят за това дали да приемат предложение за среща, вечер на танци или просто питие в приятна мъжка компания. Те просто приемат предизвикателството и новото приключение с отворени обятия.

Амбиция? Да!

Необвързаните секси мадами имат хубава професия и добро работно място, много добре знаят бъдещите си планове, целеустремени са и знаят как точно да осъществят своите стремежи.

В крайна сметка, животът е твърде кратък, за да го прекараме в размисли, съмнения и страх от грешни ходове!

http://www.az-jenata.bg

МАРИЕЛА ИЗКУСИТЕЛКАТА ПРАЗНУВА "ЖЕНСКИ" РОЖДЕН ДЕН
Какво не трябва да правите, за да процъфти сексуалният ви живот?
5 знака, че той ви използва само за секс
Основни грешки, които жените допускат в една връзка
Какъв е любовният живот на жените и мъжете
Жестовете, които могат да разтопят всяка жена
Всяка трета жена прави секс на първа среща!
8 неща, които всички дами трябва да знаят в леглото
Защо мъжете предпочитат добрите момичета пред "лошите"?
7-те грешки на необвързаните момичета

 


Сходни връзки

Защо най-секси дамите са винаги необвързани? Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/29669-zashto-nai-seksi-damite- | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди