изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:58 EEST
Вижте коя е новата “Мис Силикон” на Bedroom Beach    
Мис & Мистър Българската двойничка на Адриана Лима- Mартина Юрукова  се окичи с короната на Мис Естетик. След оспорвана напредвара на Bedroom Beach бе избрана новата “Мис Силикон”. Тя се казва Габриела Попова, на 24 години от град Перник. Преди години, тя участва на друг конкурс за красота, където с лекота грабна голямата награда - силиконов бюст.

Българската двойничка на Адриана Лима- Mартина Юрукова  се окичи с короната на Мис Естетик, като така си тръгна и с най- голямата материална награда от 2500 евро за процедури в най- престижната клиника за пластична и естетична хирургия в Лайпциг. Мартина е само на 21 и има няколко пластични операции. За нея знаем, че е от Стара Загора и е активен член на организация за защита на животите.



Първа подгласничка стана Моника Минкова от Враца, която е бивше крупие, а в момента по майчинство отглежда малкото си момченце. Втора и трета станаха Глория Аенска и Кристина Атанасова. Секси мацките от София впечатлиха с  това, че бяха различни и освободени на сцената. Глория впечатли с визията си и с безбройните си татуировки и пиерсинг. Тя се занимава с музика, пее и се изявява като диджей.



Бг Барбито Ралица Драганчева, за която толкова се коментираше дни преди конкурса не присъства на събитието нито като член на журито, нито пък беше и сред претендентките. Още по време на конкурса на Bеdroom Beach победителките дариха наградите си за Благотворителната кампания I’m Beautiful, която конкурсът провежда от три години съвместно с проф. Д-р Зиад Ал Чирики, собственик на една от най-добрите клиники в Лайпциг.

Снимки: Станислав Савов, disco.bg
http://www.flagman.bg




Модел оплю сексуалните умения на цесекар

 

19-годишната Габриела Попова от Перник се похвали, че е правила секс с Антон Карачанаков от ЦСКА. Моделката обаче съжалява, тъй като талантът на „армейците\" се изложил в леглото. „Аз никога и никого не използвам. Както и не позволявам да бъда използвана. Просто го опитах, ползвах Карачанаков. Но за жалост в леглото е много по-бърз, отколкото на терена\", оплю сексуалните умения на крилото брюнетката.
 
Попова смята, че не красавиците се въртят около футболистите, а обратното. Така станало и с нея, когато Карачанаков я свалил в интернет.
 
„Нормално е всяко едно младо и красиво момиче да иска да бъде обгрижвано. Всичко може да се купи с пари или с много пари\", добавя пред hotarena наперената Габриела. „Нямам любима поза в секса. Обичам секса! Обичам винаги аз да съм властващата и да доминирам. Падам си по нестандартен секс. Не ме интересува мнението на хората. В момента нямам гадже и не съм с Карачанаков. Мисля, че съм твърде красива и млада, за да бъда само с един мъж\", завършва откровенията си девойката от Перник.   http://www.novsport.com





Ралица Драганчева – вице Мис Силикон: 3 години бях бита, унижавана и тормозена от мъж, който ми изневеряваше с... друг мъж!
Мис Силикон 2015 в лют скандал с травестит
Новата Мис Силикон Габриела Иванова: Най-дългата ми сцена в порнофилм продължи 11 часа!
Порно прелест печели Мис Силикон 2014 /18+/
Джулиана Гани: Срам ме беше, че слагам короната на най-грозната силиконка - чудехме се мъж ли е, жена ли е...!
Порно актриса развя прелести в Слънчев бряг (СНИМКИ)
Моделката Виржиния Иванова: Правила съм секс на стадион и в съблекалнята на полувремето
Вижте в оригинал декларацията, която бие много по триумфа на Елена Кучкова!
Национал забърса силиконова секс бомба (СНИМКИ 18+)
Боримиров, Елеонора Манчева и Асдис Ран гледаха коронясването на Мис Силикон /СНИМКИ/
Playboy се сдоби с горска фея
Мис Еротичен модел Джулиана Гане спечели журито с ГОЛА ГРЪД!
Несебърската Барби: „Правила съм секс на джет!„
Лекоатлетка стана МИС СИЛИКОН 2012
Стартират кастингите за МИС СИЛИКОН 2012
Мис Силикон Лили Иванова: Нямам толкова акъл, че да уча право
Мис Силикон-2 Александрина Йорданова: Мартин Камбуров има чудовищен пенис!
\"Мис Силикон\" Йоана Христова ъпгрейдна силикона
“Мис Силикон” се усуква за годежен пръстен

Реклами НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ЛЕД ОСВЕТИТЕЛНИ ЛАМПИ И ТЕЛА В МАГАЗИНА И ОНЛАЙ МАГАЗИНА НА \"LIGHT VISION\"







 


Сходни връзки

Вижте коя е новата “Мис Силикон” на Bedroom Beach | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди