изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:57 EET
Чудотворна вода бликна при разкопките на Голямата базилика в Плиска    
Любопитно "При разкопките на Свещения кладенец на Голямата базилика вчера сутринта в 11.14 мин са се появили първите капки от чудотворната вода. Местен бизнесмен е осигурил помпа за изпомпването й, за да може кладенецът да бъде разчистен напълно." Това информира в прессъобщение, озаглавено "Блиц новина за Голямата базилика" директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров.


"Тъй като премиерът Бойко Борисов на 10 август ще бъде в региона, за да открие пътен възел Белокопитово на автомагистрала "Хемус" и ще посети и Голямата базилика, археолозите се надяват, че вече ще има достатъчно вода, за да окъпят за здраве и успех премиера", пише още Божидар Димитров.

Малко по-рано той уведоми, че "Голямата базилика в първата българска столица Плиска, за чиято реставрация правителството на Борисов отпусна 500 000 лв., а Националният исторически музей организира кампания за набиране на средства (необходими са общо 8 милиона лева), често е оприличавана във форумите като "Българският Партенон" или "Българският Колизеум". 

Преди години Ванга извикала Божидар Димитров и предсказала: "Ще възстановиш 3 черкви. В едната има свещен кладенец. Бликне ли от него вода, България тръгва към възход", довери Димитров.  http://www.vsekiden.com

Реклами НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ЛЕД ОСВЕТИТЕЛНИ ЛАМПИ И ТЕЛА В МАГАЗИНА И ОНЛАЙ МАГАЗИНА НА "LIGHT VISION"


 


Сходни връзки

Чудотворна вода бликна при разкопките на Голямата базилика в Плиска | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди