изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:18 EEST
Мариела от "Островът на изкушението": Падам си по брутални престъпници, затова започнах да ходя на психолог!    
Интервюта Мариела Маврова стана популярна от риалити формата „Островът на изкушението” по Нова телевизия, от който й остава приятелството със Златка Райкова – Русата Златка. Фамозната мадама от Казанлък е учила „Психология” във Велико Търново, но прекъсва образованието си, защото работата я възпрепятства, а и забременява и ражда дъщеря на Стоян Илиев-Дългия от „Люлин”. Работи като модел, напоследък се снима и в нов български филм, както и в няколко видеоклипа.

Няколко години имаше „пълно затъмнение” около нейното име. Спрягаха я с много и нашумели имена от ъндърграунда. Досега Мариела бе огласила публично само връзката си с Христо Ширев-Боксьора, с когото заедно дадоха интервю единствено за „ШОУ” през 2009 година. Тогава той призна, че й е посягал.

След повече от 5 години мълчание тя отново избира нашето издание, за да разкаже бурните си връзки с „лошите момчета” – Христо Ширев-Боксьора, Стоян Илиев-Дългия от „Люлин” и Атанас Мечев-Гаргата.



Mariela3_photosesia_vatre1.JPG- Мариела, последното ни интервю с теб беше от 2009 година - защо изчезна от полезрението на медиите за толкова дълго време?
- Да, беше много отдавна наистина. Изчезнала звучи интересно, но истината е, че когато няма нищо ново около мен, няма смисъл да занимавам хората със себе си. През този период изживях най-прекрасните мигове – станах майка. Другото, което е - реших да се развия и да се подготвя добре за това, което ми предстои сега в близките месеци.

- Знам, че имаш детенце, разкажи на колко години е, как се казва, сама ли се грижиш за него или някой ти помага за отглеждането му?
- Да, имам едно чудесно и слънчево момиченце, което този месец става на три годинки, казва се Марая. Абсолютно сама се грижа за нея, но тя е толкова прекрасна, че изобщо не ми тежи. Всяка минута с нея е едно голямо щастие за мен.

- Кой е таткото на детенцето и защо се налага да поемеш грижите за него сама?
- Татко й се казва Стоян Илиев, познат като Стоян Дългия от „Люлин”. Налага ми се да се грижа сама, защото той така е преценил. Доколкото съм запозната, той има нова приятелка, която има дете и той явно се грижи за него,

истинската му дъщеря остава на заден план

- Разкажи нещо повече за бащата на дъщеря ти – Стоян! Чух, че имал връзка с криминално проявени личности, вярно ли е, кой е той и с какво се занимава?
- С какво се занимава и какви връзки има - предполагам, знаете, на подобен въпрос няма как да отговоря. Той е красив и забавен мъж, но прекалено много обича чуждите жени и любовта ми изчезна така бързо, както и дойде. Аз съм изключително самостоятелна и силна личност и няма как да допусна мъжът до мен да бъде с каквито и да било жени, дори и да има деца от тях.

- Къде и как се запознахте с него?
- Съвсем случайно в столично заведение. Наша обща приятелка ни запозна. Не беше кой знае какво, дори първия път не му обърнах грам внимание.

- Според мои източници, на партито по случай раждането на дъщеря ти Марая са присъствали и част от бандата на „Наглите” - вярно ли е?
- И аз така бях чула, но не мога да бъда сигурна, защото бях в болницата.

- Детето планирано ли беше? Живеехте ли заедно с Дългия, когато забременя?
- Живеехме заедно, когато разбрах тази чудесна новина. Детето ми е най-големият и хубав подарък, който съдбата ми е поднесла. От малка винаги съм мечтала да имам дъщеря и да я кръстя Марая, така че - да - планувана беше.

Mariela6_shiroka.JPG

- След раждането на детето как се развиха отношенията помежду ви, колко време живяхте заедно, таткото грижеше ли се за вас?

- Бяхме много щастливи и влюбени около две години след раждането. Стоян се грижеше за нас, но и аз самата много съм влагала. Имали сме и своите прекрасни моменти въпреки начина му на живот.

- На колко беше малката, когато се разделихте със Стоян?
- На две годинки.

- В настоящия момент той подпомага ли финансово детето ви?

- Откакто сме разделени, не ми е помогнал с абсолютно нищо. Той не се интересува, търси я изключително рядко, на няколко месеца веднъж.

- Ти направи ли опит да разговаряш с него, да постигнете консенсус в името на благото на детенцето?
- Правила съм опити, но без никакъв резултат. Ако не се опитва да ме спъва умишлено, да не ми пречи, да си останат така нещата. Както казах, аз съм силна и градивна личност.

- Ако например, не дай си Боже, детето се разболее и му трябват лекарства, ти можеш ли да разчиташ на някаква подкрепа от страна на бащата?
- Ако трябва да бъда честна, никаква представа си нямам дали мога да разчитам на него, защото не поддържам никаква връзка с него.

- А не би ли могла да го осъдиш за редовна месечна издръжка например?
- Да, но не обичам да се занимавам с глупости.

- На кого разчиташ тогава най-вече като финансова подкрепа в настоящето?
- На себе си най-вече, аз съм работохолик,

обичам и ценя изключително много парите

- Преди време учеше, припомни какво, завърши ли вече, смяташ ли да работиш в бъдеще нещо, свързано с образованието ти?
- Учих психология във Велико Търново, но работата ми ме възпрепятства и се наложи да прекъсна за известно време. Живот и здраве, надявам се скоро да продължа. Въпреки че не е добре заплатена работата на психолозите, аз го правя за себе си, защото ми харесва.

- В момента имаш участия във видеоклипове, разбрах и за снимките ти в нов филм...
- Да, участвам във филм, но нямам право да коментирам каквото и да било за него, а за видеоклиповете – да, снимах се в два, на едни момчета от Стара Загора - Зипо и Слаш се казват, срещу доста солиден хонорар, което ме изненада наистина. В едното видео текстът на песента е доста нецензурен и доста момичета се страхуват да участват в такъв проект, но на мен не ми пречи - аз съм над нещата, а и не се снимам гола и никой не ме опипва, и прочие.
Иначе всеки ден чета много, тренирам бокс, акробатика, ходя на фитнес, на танци и на уроци по актьорско майсторство и солфеж.

- Поддържаш ли връзка с твоите „колежки” от „Островът на изкушението”, все още ли си приятелка с Русата Златка, или вече не сте толкова близки?
- Поддържам контакт с всеки, който ме потърси и се е сетил за мен... Русата Златка е забавна, няма как да не ми е приятелка. Аз ценя жени като нея.

- Какви пластични корекции имаш по себе си? Разбрах, че си коригирала носа си…?
- Това беше отдавна. В момента ходя на процедури, за да премахна корекциите на устните ми, защото просто не ми харесват.

- Кой финансира операцията и колко струва дотук разкрасяването ти?
- Както вече казах, аз съм работохолик, всичко си плащам съвсем сама, сумите отдавна съм ги забравила, не се старая да помня такива неща.

- Преди няколко години нашумя връзката ти с Христо Ширев-Боксьора (бил е охранител при Христофорос Аманатидис-Таки, спряга се и версията, че е работел и за Младен Михалев-Маджо – б. а.), който беше арестуван в акция „Пролетно почистване” за наркотрафик и, доколкото ми е известно, лежа в затвора около 9 месеца. Преди или след това се разделихте с него?
- Да, така е. Преди акцията се разделих с него.

Той беше едно добро момче, което умело използваха

Mariela1_i_Hristo_Shirev_boksiora.JPG
Мариела с ММА боеца Христо Ширев

- Имаш ли представа дали той е бил близък с т.нар. „атентатор на Ахмед Доган” - Октай Енимехмедов? Въобще познаваше ли добре обкръжението и приятелите му?

- Не познавам добре обкръжението му, но Октай го познавам от Христо. А относно атентата - за мен това е инсценировка. Октай е един от най-готините хора, които познавам, въпреки че не съм го виждала от години.

- Колко време бяхте гаджета с Боксьора, каква беше причината за раздялата ви, болезнено ли я изживя?
- Бяхме заедно около три години. Разделихме се, защото се опита да ми посегне, а аз няма как да допусна такова нещо от когото и да било! Раздялата не беше болезнена, защото

веднага след него се появи Атанас Мечев-Гаргата

(който се спряга за криминално проявен и също е работел за Таки – б. а.), в когото се влюбих.

- Въпреки това по времето, когато бяхте гаджета, вие планирахте да живеете заедно, дори да имате деца - защо тези планове останаха в сферата на фантазиите - заради неговата криминална дейност или друго нещо ви попречи?
- Да, имахме големи планове за съвместен живот, но фактът, че се опита да ме удари, а и самото му развитие, вече бях преценила, че не отива на добре и няма как нещата между нас да се получат.

- След раздялата ви той правил ли е опит да се съберете или да се свърже отново с теб?
- Нямаше начин да се свърже с мен, дори и да е правил опити, защото, когато реша, че не желая да имам контакт с някого, неизбежно става така.

- Имаш ли някаква информация за него в настоящия момент и евентуално каква? Какво си чула за него?
- Единственото, което чух наскоро, е, че не е сред живите, но искрено се надявам тези слухове да са неверни и той да е щастлив и да е добре.

- Това ли е най-скандалната ти връзка, или си имала и други популярни или скандални мъже в живота си? Знам само за един от участниците в „Сървайвър”…

- Имала съм доста по-скандални мъже от Ширев

за които не искам да говоря, а с участници от риалити формати никога не съм имала отношения, защото не обичам такъв тип мъже. Аз наистина си падам по брутални престъпници, заради това реших да отида на психолог да видя какво ще ми каже, но тя, милата, като ме чу, си записа час при нейния психолог! (смее се – б. а.)

- Ухажвал ли те е някой известен плейбой или българин, на когото си отказала връзка и защо?
- Аз самата не допускам контакт с всеки, контактувам с хора, с които аз преценя, че искам да общувам, и заради това тези типове нямат достъп до мен.

- Най-скандалното или брутално неприлично предложение, което си получавала, уточни какво е то и от кого е дошло?Mariela4_vatre3.JPG
- Лично на мен такова предложение не ми е правено, но чрез трети лица имаше предложение от вратаря Ники Михайлов, на което бях втрещена и исках да дам ответен удар, но се спрях. Никога не съм била с футболист, няма и да бъда, поне в този живот.

- А имало ли е оферти за секс към теб и коя е най-голямата предложена сума?
- За суми не обичам да говоря, иначе имало е, да, но коя красива жена не е имала подобни предложения?!

Държавата ни е една сбъркана порнография

- Ако хипотетично трябва да посочиш мъж, който те привлича сексуално и като качества и постижения?
- Ако трябва да съм честна, има, да, и той е Златомир Иванов-Баретата - все пак аз съм родена в Казанлък! (смее се – б. а.)

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ
http://www.blitz.bg


Калина от „Островът...“ не е била гадже на Гонзо
Изкусителките Златка и Мариела тръгнаха с боксьори
МАРИЕЛА: СТОЯН ЦОНЕВСКИ? КОЙ Е ТОЗИ?!
 


Сходни връзки

Мариела от "Островът на изкушението": Падам си по брутални престъпници, затова започнах да ходя на психолог! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди