изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:50 EEST
Мистерия в Петрич! Шепот от отвъдното се носи от къщата на Ванга    
Любопитно Странен шепот долита от стаичката на баба Ванга на Рупите, а леглото й продължава да вибрира, когато някой се помоли до него, съобщиха очевидци са чудото. Мнозина от посетителите на къщата на ясновидката споделят, че с наближаването на 11 август, когато тя почина, стават свидетели на свърхестествени явления, които могат да ти изправят косата. 19 години след смъртта на петричката пророчица хората все още я призовават да им помогне и да ги упъти.

Поменът за пророчицата ще бъде три дни по-рано от датата, на която тя предаде Богу дух. На 8 август на Рупите се очаква да дойдат хиляди хора, които се надяват духът на Ванга най-сетне да се появи. За това се молят от години хора от околностите и нейното близко обкръжение, които още не могат да преживеят кончината й, съобщава „България днес”. „Духът на Ванга още е в къщата. Чува се шепот, който се усилва сега, преди помена”, обясняват хора от Петрич, отишли до къщата на гадателката.



Свещеници от града ще отслужат в 11 часа в събота панихида и заупокойна литургия на гроба на ясновидката до храма „Света Петка Българска” в местността Рупите. Някои от хората, които ще дойдат на място да почетат паметта на гадателката, ще пристигнат още в петък. Чакат се посетители от цялата страна – обясняват от комплекса в Рупите. Храната на панихидата ще е постна, тъй като тогава ще е Богородичен пост – отбелязва изданието.

За чудесата, които се случват около леглото на Ванга, разказа и преди време поетът Румен Леонидов. Още когато посетил къщичката на пророчицата, в която тя прекара последните години от живота си, той забелязал интересен феномен. „Помолих се до леглото на Ванга и то започна да се тресе и да вибрира” – сподели Леонидов. И до днес посетители споделят, че и те чувстват необяснима сила в къщичката, както и около леглото на пророчицата. Вибрациите най-силно се усещали при молитви. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Мистерия в Петрич! Шепот от отвъдното се носи от къщата на Ванга | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди