изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:31 EEST
Страшна трагедия в семейството на Плевнелиев, починал е първородният му син /ОБНОВЕНА/    
Новини Преди минути прессекретариатът на президента Росен Плевнелиев разпространи следното изявление на държавния глава и на неговото семейство: "Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете - даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.

В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни."

Печалната вест бе качена преди минути на сайта на държавния глава

Лекари от Трета градска болница 12 часа се борили за живота на Филип Плевнелиев

Първородният син на държавния глава Росен Плевнелиев е издъхнал в сърдечното отделение на столичната Трета градска болница, съобщава ПИК, като се позовава на високопоставени медицински източници. 14-годишният Филип е бил приет късно снощи със сърдечни проблеми в болницата, която е известна с добрите си специалисти в областта на кардиологията.В продължение на 12 часа лекарите се борили за живота му. Специалистите положили много усилия, но така и не успяли да установят точната му диагноза и възпитаникът на Първа математическа гимназия е починал. На този етап от здравното заведение отказват коментар, уточнява ПИК. 

Сърдечна недостатъчност е причината за смъртта на Филип, най-големият син на президента Росен Плевнелиев, съобщава своята версия "Стандарт".

Детето си е отишло внезапно, за по-малко от 12 часа. Болестта е била шокираща за всички, момчето не е имало никакви проблеми преди това. Лекарите от кардиологията в Трета градска болница в София са направили и невъзможното да спасят Филип. Те са доказано най-добрите у нас, а заведението е единственото с детска кардиология.   http://www.blitz.bg


Филип, синът на Плевнелиев, е починал от рядко заболяване - нямало нито признаци, нито симптоми (обновена)

 


Сходни връзки

Страшна трагедия в семейството на Плевнелиев, починал е първородният му син /ОБНОВЕНА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди