изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:39 EET
Само за жени: Как да се справим, ако му е тънък, дебел, дълъг или къс? /18+/    
Любопитно В невръстните си предсексуални години чух една клюка за позната, която се била разделила с гаджето си, понеже той бил прекалено дълъг за нея, и се изумих: "Чак такова значение ли има?" Надали тогава основният проблем е бил този, но със сигурност за абсолютно перфектен секс трябва да нагодиш репертоара си, така че да пасне най-добре на пениса на твоя човек, който е.

Дълъг? Тънък? Къс? Ето как да се погрижиш не как да е, а направо прекрасно и незабравимо за всякакви видове мъже. И по-точно, за приятелчетата им, както обичат да ги наричат.

КЪСИЯТ ПРИЯТЕЛ
Дължина под 11,5 сантиметра в ерекция

Докато се движи в теб, го накарай да се повдигне леко нагоре. С тази проста маневра се постигат супер добри чувствени резултати, тъй като основата на пениса му започва да се трие в твоята външна точка на удоволствието, като те разгорещява в кратки срокове, карайки те да забравиш дори собственото си име, какво остава за неговите размери. Друг хитър трик е замяната на тласъците с приплъзване и триене в тазовата ти кост. След като не се движи по класическия бутни-дръпни маниер, няма абсолютно никакво значение колко (не) е дълъг.
Нота бене: Има мъже, които се обезкосмяват интимно. Най-малкото от хигиенични съображения. Е, в случая една специфична интимна прическа може да помогне доста. Колкото и тъпо да ти прозвучи, ако се подстриже около сантиметър окосмение в основата на пениса, това ще създаде оптическа илюзия за допълнителни четири сантиметра дължина. Има ли смисъл да обясняваме, че това ще има значение само за неговото его?

ТЪНКИЯТ ПРИЯТЕЛ
Обиколка под 3,5 сантиметра в ерекция

В този еротичен случай всичко е въпрос на триене. Обикновено жените нямат проблем с "тънките" мъже, но някои мъже се оплакват, че не получават достатъчно наслада и имат чувството, че се "губят" във вагината. Ако твоето другарче по легло е на същото мнение, най-подходящите за вас пози за правене на любов са тези, в която краката ти са максимално прибрани един към друг, независимо дали лежиш по гръб, странично, или по корем. Логиката: по този начин отворът на вагината приема възможно най-компактен вид, тъй като разтеглянето става вертикално, вместо хоризонтално. Добра идея е и да свиеш краката в коленете и да ги прибереш към гърдите си. Това ще прибере срамните устни, довеждайки до по-плътна вагинална прегръдка и до допълнително триене.
Нота бене: Особено страхотна поза за мъж с такъв тип достойнство е да влезе от отзад, докато ти лежиш по корем, с изпънати крака. Това намалява дълбочината на проникването и увеличава стегнатостта.

ДЪЛГИЯТ ПРИЯТЕЛ
Дължина над 16,5 сантиметра в ерекция

Един мъж никога не би го повярвал, но фактът си е факт: от женска гледна точка чувствително по-дългият пенис е съкровище със съмнителна стойност. Понеже има опасност да прониква твърде дълбоко, да засяга деликатната шийка на матката и да води до болка, разрушавайки цялата чувствена наслада. А най-малкото, което си просиш при секс, е цитонамазка след това, нали? За този случай подхожда супер добре мисионерската поза, защото в нея дълбочината на проникването е по-малка, освен това колкото повече извиваш кръста си и смъкваш таза надолу, толкова по-плитки стават тласъците. Накратко казано, в тази поза лесно контролираш нещата по мързеливия начин - с минимум усилия.
Нота бене: С дължината идва и отговорността. Той не бива да прави твърде дълбоки тласъци, когато е отгоре. Още по-добро решение е често да те оставя да минеш в ездачката, в която вече ти си абсолютна пълновластна господарка на ставащото. Механизмът на контрол на дълбочината във въпросната конфигурация е супер прост: когато искаш да използваш само върха на пениса му, доближаваш колене плътно до тялото му и правиш леки плитки тласъци. А когато искаш повече дълбочина, раздалечаваш коленете и се снишаваш върху него дотам, докъдето ти е комфортно.

ДЕБЕЛИЯТ ПРИЯТЕЛ

Обиколка над 3,5 сантиметра в ерекция

Ето една ситуация, в която дебелината е отвсякъде положителна характеристика. Това, което повечето мъже не могат да проумеят, е, че всъщност по-важна в еротично отношение е обиколката, а не дължината. Защото точно тя създава усещането за плътност и триене. Разбира се, като с всичко останало на този свят, и тук важи принципът "прекаленото добро не е на добро". Тоест, ако ти се окажеш твърде тясна, е възможно сеансът ви да приключи за теб с неприятно усещане за протриване и тъпа болка. В този случай е добре да използвате овлажнител на водна основа като лубриканта K - Y на Johnson например.
Нота бене: Колкото по-възбудена си, толкова повече се разширява вагината ти. Така че ако гаджето ти е доста надарено в обиколката, за вас дългата любовна игра е не просто препоръчителна, а направо задължителна. Той е длъжен да изчака пика на фазата на възбудата ти, преди да премине в еротично настъпление. Максимално удоволствие носят разновидностите на кучешката.

БЕЗПРИСТРАСТНАТА ИСТИНА

Как точно се измерва мъжкото достойнство?
Понеже всички мъже вечно си ги мерят.... Нека да им обясним как се прави от чисто научна безпристрастна точка. Въобще не е на око. Нито с разтворени длани на двете ръце. Взема се линийка и единият й край се поставя плътно върху обекта, близо до коремната зона, при окосмяването. Самото отчитане става по повърхността отгоре или странично, но не и отдолу, защото по-дългият скротум не се брои. От окосмяването до върха на главичката. Толкоз.
http://www.blitz.bg

Ева не била създадена от реброто на Адам или размерът има значение
За първи път в света: Ученик си намали пениса (снимки) 18+
Големината на пениса
Българин с 36,5 см. в гащите се бори за Гинес /18+/
Жената отгоре е най-опасна за мъжa
Шведка разнищи мъжкарите с презерватив на крака си
18+: Имате малък пенис? Ето как сексът ще стане божествен
Пенисът на бираджия хванат в примка от балон
ЖЕНЕН КИТАЕЦ С БОЛКИ В СТОМАХА РАЗБРА, ЧЕ Е ЖЕНА В ЦИКЪЛ
Мъжкото достойнство разделено на групи
Какво се крие зад мъжкия цип /18+/
Мъжкото достойнство на българина - с бронз на Балканите
Луд шуменец си отряза пениса до дъно!
Охлюв хвърля пениса си след секс, израства му нов
Размерът на самолета няма значение
261 пениса се съхраняват в музей
Човешки пенис от лаборатория е почти готов
Ревниви любовници откраднаха пениса на мъж
Мъжете по света си ги премериха. Ето резултатите
Единственият музей на пениса показва и човешки експонат /18+/
Унгарците вадят най-дълъг пенис, ние също не сме зле
10 см стигат!? /18+/
Откриха вибратор от каменната ера
Пенис в тръба изпоти медици, пожарната помогна
Главният редактор и неговият пенис
Техника за отглеждане на пенис решава проблемите
Мъжеството ни нараства с 30 сантиметра за следващите 400 години
Туркиня отряза и изхвърли през прозореца пениса на любовника си
Ревнива рускиня взривила пениса на приятеля си
Нарисувал огромен пенис на покрива на къщата си
Бебе се роди с два пениса
Има ли размерът значение
Германка отряза и маринова пениса на мъжа си за спомен


 


Сходни връзки

Само за жени: Как да се справим, ако му е тънък, дебел, дълъг или къс? /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди