изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:34 EET
Американски астронавт: Добри НЛО неведнъж сваляха наши бойни ракети    
По света Извънземните посещаваха земята, за да предотвратят ядрена война между САЩ и СССР. Това заяви американският астронавт и участник в космическа експедиция до Луната Едгър Мичъл, съобщава Daily Mail. Астронавтът твърди, че високопоставени американски военни са виждали извънземни кораби по време на тестове на ядрено оръжие в средата на ХХ век.

"Те са искали да разберат какви са нашите възможностти във военната сфера. От многобройни разговори с хора на тези тема ми стана ясно, че извънземните са се опитвали да предотвратят началото на нова война и да бъде постигнат мир на Земята", казва Мичъл.

Daily Mail отбелязва, че хората, вярващи в НЛО, смятат, че появата на извъземни пришълци именно в момента на създаването на ядрено оръжие, не е случайно съвпадение. Според тях извънземните цивилизации са се бояли, че хората може да бъдат заплаха не само за собствената си планета.

Същевременно NASA побърза да се разграничи от заявлението на Мичъл. "Доктор Мичъл е велик американец, но по този въпрос ние не споделяме мнението му", е заявил представител на NASA.

Едгар Дийн Мичъл e бивш американски астронавт, шестият човек стъпил на Луната - като пилот на лунния модул на Аполо 14./blitz.bg
 


Сходни връзки

Американски астронавт: Добри НЛО неведнъж сваляха наши бойни ракети | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди