изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:39 EEST
Босът на Къщата номинира Кирил и Борис за изгонване    
ЛюбопитноГеят Кристиян, който е обявен за шеф на къщата на „Биг Брадър”, номинира Кирил Симеонов и Борис Братухчев за изгонване. „Кирил Симеонов злоупотребява с алкохола. Но явно ме харесва. Една вечер с него и е аут”, мотивира решението си шефът на съквартирантите. 

За втория си избор хомосексуалистът посочи: „Борис Братухчев не е ориентиран. Той би изневерил на жена си. Не е мъж на място. Снощи си легна при две жени, а на сутринта едва се усети.”

Номинациите определено изнервиха двамата номинирани, които му отворнаха с обиди. Кирил нападна Кристиян с псувни и обиди, като му обеща да му стъжни живота. „Няма как да не ми е гадно, защото намесва и семейството ми. Защо?”, коментира Борис.

Геят Кристиян налетя на Братухчев: Аре да те пробвам!

Геят Кристиян Стойков, който бе обявен за бос в къщата на „Биг Брадър”, налетя на Борис Братухчев. Като шеф на Къщата от Кристиян зависи какво ще правят съквартирантите му и точно това той използва срещу Борис. След като го провокира, че ще го накара да направи стриптиз, за да пуши, Кристиян му предложи да си говорят за секс.

„Как си в леглото?”, попита Крис. „Екстра съм”, му отговори Борис.

„Аре да те пробвам тогава!”, му върна Крис, при което Борис не му остана длъжен и му отговори, че не му е в „таргета”.

След като Кристиян определено цели да дразни останалите в къщата, бизнесменът Цветелин Николов аха да му налети след спор около масата.

След размяна на реплики Цветелин се изправи над масата и поиска да цунка Кристиян, но геят тактично си остана смирен на стола без да бъде в близост с Цветелин.
http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Босът на Къщата номинира Кирил и Борис за изгонване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди