изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:40 EEST
5 фантастични грим трика за блондинки    
Любопитно „Блондинките се забавляват повече“ или поне така твърди мълвата. От Мерилин Монро до Памела Андерсън, сексапилните жени с руса коса заливат екрана от десетилетия. Да си блондинка е чест и привилегия, но понякога ти е трудно да се справиш с грима.


5 съвета за секси руса визия

1. Веждите ти се нуждаят от цвят



За да не изглежда лицето размито, веждите ти задължително трябва да са по-тъмни от косата. Разчитай на молив (или пудра) за вежди в тъмни нюанси, но избягвай черното. Моливите с розови и сивкави оттенъци са най-добрият избор, смесвай няколко цвята до получаване на правилния за теб.Имай предвид, че веждите ти трябва да са оформени до съвършенство, защото колкото са по-светли косата и кожата ти, толкова повече веждите изпъкват като елемент върху лицето ти. Розовие и сивкавите оттенъци са най-добрият избор, смесвай няколко цвята до получаване на правилния за теб.

2. Внимавай с тена

Неправилният нюанс на фон дьо тена стои особено гротескно върху по-бледа кожа. Най-добрите цветове за блондинки варират между розово и прасковено, но бежовото също е подходящо. Това не означава, че не можеш да прибавиш малко цвят. Бронзираща пудра, нанесена деликатно върху скулите и Т зоната не само ще скултурира чертите ти, но и ще матира.

3. Акцентирай върху очите

Задължително носи грим, дори когато си на работа. Най-добрият неутрален грим за блондинки, подходящ за всякакви поводи, включва сенки в розово или синьо и задължителния елемент – спиралата. За специални поводи, пробвай опушен поглед в сиво и черно, както и по-интензивните зелено, лилаво, жълто и дори оранжево.

4. Довери се на червилото



Едно от хубавите неща на това да си блондинка, е че повечето цветове червила ти отиват. Розовото веднага изплува в съзнанието като най-естественият избор (сети се за куклите Барби, техните устни винаги са оцветени в розово), но червеното те превръща в истинска сексбомба. Възползвай се от силата на червеното червило винаги, когато искаш да накараш някой да въздиша по теб. Работи безотказно.

5. Знай кои са правилните цветове за теб

Ако си платинено руса, спри се на по-хладните нюанси при сенките за очи, например синьо и лилаво. Ако косата ти е златиста, можеш да избираш между бежово, зелено, кафяво и дори златно.
http://www.cosmopolitan.bg

Natalia Sokolova 07Jaime Bergman 215Destiny Davis 1Courtney Rachel Culkin 432005.12.Christine Smith.16Tamara Witmer 05

 


Сходни връзки

5 фантастични грим трика за блондинки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди