изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:16 EET
Ново разкритие: Прахът на Жоро Илиев разделен на четири! (СНИМКА 18+)    
Общество 10 години след убийството на Георги Илиев, шеф на страховитата групировка ВИС-2, разстрелян на 25 август 2005 г., става ясно, че битката за праха му е била повече от жестока. Както е известно, тялото му е кремирано по настояване на вдовицата Мая. За останките му обаче се е водила истинска битка, пише „Уикенд”.

Мая Илиева се притеснява, че един ден може да се появи незнайна хубавица, която да претендира, че има рожба от съпруга й и така да сложи ръка върху част от наследството му. Няма труп, няма начин да бъде иззето ДНК, разсъждава жената в черно, подучена от верни адвокати. Мая Илиева определено не желае да дели с когото и да било и ревниво пази всеки цент от инвестициите на законния си съпруг. Друг е въпросът, че пропуска да направи некролози на годишнините му...

Сестрата на Жоро Илиев Мариана и майка му Венка държат тялото да не се изгаря, а да бъде погребано в Кюстендил, за да им е под ръка гробът, на кой ли иска мнението им. Двете са потънали в скръб, което им пречи да се борят до край за желанията си.

Вдовица и роднини се изправят на нож. Така се стига до странната ситуация, при която семейство Илиеви прибира от траурната агенция четири кутии. Едната е положена във вечния дом на Жоро Илиев в Централните софийски гробища, втората е оставена в гробищния парк в Кюстендил – до паметника на брат му Васил Илиев. Третата кутия с праха на Главния е разпиляна над морето край Слънчев бряг – ако се вярва на мълвата, церемонията по изсипването й била извършена лично от Мая.

Четвъртата кутия останала за сестра му Мариана. Предполага се, че е занесена в семейната вила край Кюстендил. Именно там се събирали част от борчетата, верни до последната минута на висаджията.

Тази година те също се канели да почетат паметта му със скромно парти в Осоговския балкан, на което за Бог да прости щели да бъдат раздавани от любимите му питиета и мезета. На помена поканили майката на братя Илиеви – леля Венка, която скромно отказала.



Единствената й радост в момента била да се забавлява с внука си Георги. Мислела, че той е прероденият й син Георги, защото физическата прилика между двамата била невероятна. Хлапето също като вуйчо си от малко проявявало интерес към спорта. За разлика от Жоро Илиев, наблягало на футбола, а любимият му български състезател бил Димитър Бербатов.

Децата на Мая Илиева – Кристина и Андреа, не гостували на баба си в кюстендил. Те предпочитали да ходят там, където ги пращала известната им майка, разбира се, винаги били добре обгрижвани от няколко гувернантки и мъже с яки бицепси.

Мая Илиева се била обградила със свой приятелски кръг и не се интересувала от семейството на покойния си съпруг. Цветя носела на мемориалната плоча в Централните софийски гробища, а когато не намирала време, пращала шофьор.

Сестрата на Жоро Мариана и мама Венка ходели в гробищния парк в Кюстендил.

Вечните домове на борческите лидери денонощно се охраняват от платена охрана, предимно пенсионери, доволни, че имат шанс да препечелят по някой лев към пенсията си. В студ и пек възрастните мъже се навират в дървена „гъба”, в каквато по времето на социализма се продаваха уличните вестници и списания. Там разполагат с минителевизор и транзистор, който да разнообразява дългото им ежедневие.

До платена охрана се стигна, след като крадци на няколко пъти се опитаха да осквернят гробовете на Васил и Георги Илиеви. Говореше се, че Васил е изпратен в отвъдното с всичките си златни накити и любими предмети. В резултат на непрестанните слухове кюстендилските цигани разровиха пръстта многократно. Изкъртени бяха и златните букви, с които бе изписано името на Васил Илиев, годината на раждането и на смъртта му.

Наложи се семейството да реставрира паметника и да замени остатъците от златните букви. http://www.blitz.bg

Къде учат децата на БГ богаташите?
Кръвта дебнел три часа Георги Илиев
Любовницата на Маргина бясна на вдовицата на Жоро Илиев
Незаконен син на подземния бос Георги Илиев претендира за милиони
Мая Илиева пред \"ШОУ\": Страх ме е, че децата ми ще прочетат всички истории за мен и баща им

Соня Васи: С Васил Илиев се обичахме безумно, убийството му ме съсипа!

Дясната ръка на Георги Илиев се ожени на тайна церемония

Мая Илиева и Адриана Фатик скарани за мъж

Защо Мая Илиева няма собствени деца?

С какъв бизнес си „играят” вдовиците на босовете

Мая Илиева -извън списъка на милионерите. Разпродала имуществото

Любовникът на Мая Илиева дължал 200 000 евро на ВИС-2

Бомба до дома на авер на Дичо и Мая Илиева

Разкритие! Жоро Илиев принудил Коко Динев да се ожени за Анелия

Мая Илиева с имение за 2 милиона долара в Лос Анджелис

Мая Илиева и Таки купуват НДК

Георги Илиев забрани сватба на Мая от гроба

Наследството на вдовиците

Мая Илиева е разкарала Ники Шванца

Шокираща снимка на трупа на Георги Илиев изплува 5 години след убийството му

Мая Илиева се е застраховала срещу отвличане за 3 млн. лева

Пробвали да отвлекат Мая Илиева. Спират я с черен джип БМВ Х5

Мая Илиева загубила дете

Защо “Кеворк изкука, а Дарина Павлова уби Илия”

Мая Илиева е лудо влюбена в Шванца

ГЕОРГИ СТОЕВ: КОГАТО СЕ УБИЕ НЯКОЙ ТОЙ НАИСТИНА Е УБИТ

БОГАТИ, ИЗВЕСТНИ И НЕОБВЪРЗАНИ

Гръмнаха 3 пъти Марто Къдравия, човек до Г.Илиев

След яхтата Мая Илиева хариза и футбола на убития Георги


 


Сходни връзки

Ново разкритие: Прахът на Жоро Илиев разделен на четири! (СНИМКА 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди