изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:59 EET
Мюсюлманки искат женски плаж в Мароко    
По света Мюсюлманки в Мароко искат плаж само за жени, на който да хвърлят бурките си и да се пекат, съобщи в. "Дейли мейл".

Жените желаят да се събличат, без да ги обвиняват в "непокорство към Аллах". Организацията за защита на правата на жените започна кампания във Фейсбук за женски плажове в Танжер. Мюсюлманките настояват за частен плаж, където да могат да чернеят без своите бурки, които ги обгръщат от глава до пети. Но либерали и традиционалисти не одобряват идеята. Феминиската Нор Алхода описа организацията като консервативна група, която иска хем да ходи на плаж, хем да спазва ислямските закони.

Мароканката добавя, че жените не желаят да носят бански, а мъжете да ги зяпат. Защитниците на правата заявиха, че след като бреговата ивица продължава "стотици километри" не би трябвало да е проблем за държавата да има отделени плажове и за двата пола. Жените също като мъжете имат нужда от място, където да могат да избягат от жегите, но без да се смесват с противоположния пол.

Кампанията във Фейсбук предизвика жестока опозиция в Мароко. Мнозина смятат, че плажове само за жени ще окуражат нетолерантност и разделение между двата пола на публични места. Миналата година в Турция беше отворен подобен плаж и протестиращи го описаха като начин за изолиране на жените от обществото.  http://pik.bg

ЗАБРАНЕНО ЗА МЪЖЕ: ХОРОСКОПИ И ЗОДИАЦИ САМО ЗА ЖЕНИ

Правят порно филми специално за жени

Бразилско селище, населено единствено с жени, кани мъже

В Токио откриха сексбар само за жени

САУДИТСКА АРАБИЯ ЩЕ СТРОИ ГРАД САМО ЗА ЖЕНИ

Иран произвежда кола само за жени

"Розово такси" в Мексико

 


Сходни връзки

Мюсюлманки искат женски плаж в Мароко | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди