изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:22 EEST
Каква жена сте според цвета на очите?    
Любопитно Казват, че очите са прозореца към душата на човека. И това е самата истина. Очите никога не лъжат. Те показват нашите любов, тъга, радост, отегчение. Оказва се, че цветът на очите може да разкрие малка част и от нашата личност. Каква е вашата, вижте в следващите редове.




Зелени очи

Зеленооките дами са магнетични, свободолюбиви и черпят енергия от природата. Тайнствени са, а погледне ли ги човек в очите, сякаш се изгубва. Интелигентни са и любопитни, добре работят в екип и са много инициативни. Имат невероятен хъс за успех и жажда за живот. Една от отрицателните им черти е, че често проявяват своята завист към другите. В любовта търсят сигурност и по-специално финансова.

Черни очи

Черните очи се срещат рядко. Ето защо дамите, които ги притежават, може да се каже, че са специални. Те са мистериозни и имат много силна интуиция. Отговорни са, надеждни и могат да пазят тайни. Трудно се доверяват на хората и още по-трудно е да се спечели сърцето им.

Но влюбят ли се, са изключително лоялни към половинката си. В работата си са много отдадени. Големи оптимистки са, страстни в секса, но често имат нужда от вдъхновение, за да се чувстват добре.

Очи с цвят на лешник


Красивата комбинация от кафяво и зелено, прави притежателките на лешниковите очи забележителни. Елегантност е първата дума, която се свърза с тях. Тези дами са спонтанни, обичат забавленията и винаги са готови за забавления. Гъвкави и адаптивни са, ето защо са и толкова смели в решенията, които взимат. В любовта са истински палавници, чувствени и не обичат еднообразието.

Сини очи


Синият цвят на очите може би е един от най-желаните. Ако вашите очи напомнят за небето и океана, то вие сте мила, интелигентна и много енергична жена. Обичате да пътувате и винаги се стремите да направите хората край себе си щастливи.

Лесно създавате контактни, не умеете да прикривате това, което не ви харесва, а в работата си сте динамични и последователни. В любовен план се нуждаете от половинка, с която да може да разговаряте на интересни теми, която да ви подкрепя и разбира и да е готова на всичко, за да ви направи щастливи.

Кафяви очи

Най-често срещаният цвят на очите на света е кафявият. Дамите с кафяви очи са привлекателни и уверени. Те винаги гледат позитивно на живота, което им помага да бъдат и креативни. Винаги показват своята независимост и учтивост. Грижовни са, обичат природата и намират щастието във всичко, което ги заобикаля. Въпреки своята увереност, понякога им е трудно да изразят себе си. В любовта си са лоялни към половинката, но не прощават изневяра.

Сиви очи

„50 нюанса сиво“... Ако вашите очи съставляват в себе си красивите сиви нюанси, то вие сте родени лидери. Имате силен характер, искате да доминирате във всеки аспект от живота, но въпреки това, някъде в себе си имате много нежност и чувственост. Мъдри сте, но понякога ставате твърде агресивни.

Притежавате аналитичен ум, лесно генерирате нови идеи и винаги сте желан събеседник. С лекота разплитате сложните ситуации.

http://www.az-jenata.bg

Какво показва цветът на очите за него?
Цветът на очите говори много
Гримът на кафявите очи!
От кафявите очи струи доверие
Жените избират мъжете по цвета на очите
Кога ще се смени цвета на очите на бебето ми?




 


Сходни връзки

Каква жена сте според цвета на очите? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди