изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:51 EEST
Двойният убиец от Вирджиния почина в болницата (ВИДЕО)    
По света Полицията в американския щат Вирджиния разкри в официално съобщение подробностите около залавянето на Вестър Фланиган – мъжът, който уби двама журналисти в ефир и лично засне покушението. След като застреля бившите си колеги от телевизия WDBJ, убиецът побягнал с автомобил по междущатска магистрала. Той се прострелял сам и беше откаран в болница, където по-късно почина. Информацията за смъртта му беше разпространена от полицията.

Почти пет часа след стрелбата, полицаи направили опит да спрат колата, шофирана от Фланиган. Той отказал да спре и натиснал газта. Минути по-късно излязъл от пътя и катастрофирал. Полицаите се приближили до колата и видели вътре мъжа с огнестрелна рана. Той беше откаран в болница в критично състояние.

Както БЛИЦ съобщи, в сутрешния блок на телевизия WDBJ7 по време на пряко включване Вестър Фланиган, който работил в същата телевизия преди две години, стреля по трима души. Бившите му колеги репортерката Алис Паркър и Адам Уорд починаха, а интервюираната Вики Гарнър беше ранена. Нападението беше извършено в търговския център „Бриджуотър Плаза”, който се намира между градовете Роаноке и Смит Маунтин Лейк. Стрелецът беше открит много далеч от там, в североизточна посока.

Вестър Фланиган е работил в телевизията от 2012 до 2013 година и е бил уволнен. Работил е под псевдонима Брис Уилямс. В интернет вече се появи компилация от негови репортажи.  http://www.blitz.bg



САЩ: Застреляха двама журналисти по време на ефир (ВИДЕО)


 


Сходни връзки

Двойният убиец от Вирджиния почина в болницата (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди