изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:12 EET
Тайните фантазии на мъжете: Обу гащичките ми и поиска да го нашляпам по дупето (18+)    
Любопитно“Ние съвсем не познаваме хората, с които спим”, не е нужно да си Шарлът от Сексът и градът, за да стигнеш до този изненадващ извод. Достатъчно е гаджето, с което от доста време делиш легло, някоя нощ да ти сервира изненадващо, че иска да го вържеш и “нашляпаш”, или свенливо да предложи една игра, в която той...ъ-ъ-ъ... взема бельото ти назаем.

Не бързай да го обвиниш в извратеност и възмутено да се оттеглиш от еротичното поле! Защото всяко човешко същество си има своите малко или повече смахнати сексуални фантазии. И фактът, че любимият ти се е решил да разсекрети въпросното компрометиращо досие пред теб, означава, че ти гласува огромно доверие. Остава да го оправдаеш, като реагираш правилно.

Защо, мислиш, тиражът на така наречените розови романи по света е огромен? Много просто, защото те съвпадат с романтичните и еротичните ни фантазии. За силни и невероятно влюбени мъже, които покоряват сърцето (и тялото) на героинята едва ли не насила, като за целта обикновено я отвличат, завързват и т. н. Това ти изглежда напълно нормално, нали? Защо тогава да се плашиш, ако неочаквано се озовеш в някой розов сюжет в реално време? Погледни го от този ъгъл – в крайна сметка и мъжете са хора и нищо човешко не им е чуждо. В това число и екстремните похотливи фантазии. Нека да видим най-разпространените от тях.



ТОЙ ИСКА...
да го завържеш


Защо го прави?
Причината за привлекателността на този тип еротична конфигурация е еднаква и при двата пола. И тя се крие във възбуждащото усещане за безпомощност. Партньорът ти, “обезвреден” по този начин, може спокойно да се отпусне и да се наслаждава на ставащото, защото от него не се очаква да прояви каквато-и-да било активност. А отпадането на задължението да доказва, че е добър любовник, смъква огромна доза еротично напрежение от плещите му. На второ място, мисълта, че ти си пълновластна господарка на ситуацията, му доставя невероятно удоволствие – това е сигурно доказателство, че искаш секс, а не го правиш по задължение, или като един вид отстъпка. Кой мъж не обича горещите момичета?

Как да реагираш?
Ако никога досега не си го правила, си струва да пробваш. Почти е сигурно, че усещането за пълна власт над тялото му ще ти хареса. Пък и това е идеалният момент да проведеш задълбочено изследване на ерогенните зони на тялото му, без той да ти се пречка и пречи, както и да проточиш любовната увертюра толкова дълго, колкото ти душа иска. С една дума, той няма думата.

Безобидно ли е?
Завързването може да е опасно само в два случая: ако го направиш около шията или на места, където се напипва пулсът. (От самосебе си се разбира, че не бива да стягаш силно.) Или ако заспите, преди да развържете възлите, защото пристегнатите крайници могат да отекат до сутринта. P.S. Ако използвате белезници, най-добре ги купете от сексмагазин, защото професионалните полицейски не са направени за романтични цели и при по-силен натиск се впиват в плътта на китките или глезените.

ТОЙ ИСКА...
да облече женски дрехи


Защо го прави?
Според сексолозите най-често това е еднократно мъжко желание, плод на любопитство или шега. Естествено тук изключваме случаите на трансвестизъм (когато за да достигне сексуална възбуда, мъжът трябва да облече женски дрехи). Всъщност този сексуален ритуал си има своите исторически корени и се е практикувал в много древни култури – например, американските индианци са считали, че мъжете от племето, които носят женски дрехи, могат да лекуват и владеят тайната на любовната магия. А според една съвременна психологична теория причината за възникването на трансвестизмът е отговорната социална роля, която обществото налага върху така наречения силен пол: “Ти си мъж, следователно си длъжен да...” Логиката: когато облече женски дрехи, мъжът временно бяга от въпросната лавина задължения.

Как да реагираш?
Най-грубата грешка е да бъркаш дрехата със сексуалната ориентация на мъжа. И да си извадиш автоматичен извод, че щом иска да се облича като жена, партньорът ти си пада по... мъже. Защото подобен паралел е абсолютно погрешен – независимо дали става дума за еднократен опит, или трайна склонност към трансвестизъм. Все още съзнанието ти отказва да приеме гледката за нормална? Е, добре, помниш ли как във филма 9 седмици и половина Ким Бейсинджър се преоблече като мъж, нарисува си мустаци и отиде с любимия си в един бар? Това възмути ли те? Накара ли те да си помислиш, че е лесбийка? Не, нали? Става дума за същото!

Безобидно ли е?
Хората, склонни към трансвестизъм, са съвършено безопасни и определено знаят как да се забавляват. Нещо повече – в момента, в който намерят жена, за която мъжът в женски дрехи е напълно приемлива опция, те се превръщат в предани и грижовни любовници и партньори.

ТОЙ ИСКА...
да демонстрираш твърда ръка... или направо да извадиш камшика.


Защо го прави?
Тук Фройд би въздъхнал с наслаждение. И би казал нещо в духа на: “Напълно е възможно в детството да са му внушавали, че сексът е лошо нещо. Като те желае, той чувства вина и подсъзнателно иска да бъде “наказан”.
Възможен е и този сценарий – в кариерата си той е достигнал поста на ръководен кадър, на чиито рамене ежедневно лежат куп задължения и подчинени. И тайното му желание е поне за няколко часа да не носи никаква отговорност и да предаде ръководните юзди в нечии чужди ръце. Гледала си немалко филми с подобен персонаж, нали?

Как да реагираш?
Можеш да направиш всичко друго, но не и да му се присмееш. Защото ако го направиш, той ще се затвори в черупката си и ще трябва да се простиш с ключовото за всяка връзка взаимно доверие. Също така не се опитвай да изкопчиш признанието защо иска точно това. Деликатността на ситуацията се крие в това, че повечето флагелани (любители на камшици) са склонни да поразсъждават над темата едва след като са я приложили на практика. Ако си готова да се впуснеш в този експеримент, бъди сигурна, че той ще ти е повече от благодарен. Най-малкото защото по груба статистика дамите, желаещи да се подчиняват на мъжете, надвишават 9-10 пъти тези, желаещи да доминират. И на мъжете не им е особено лесно да намерят такава партньорка. Ако не си склонна да пробваш – внимателно, без насмешка откажи и не се бой, че това ще съсипе отношенията ви.

Безобидно ли е?
Да, ако внимаваш с прилаганата сила, концентрираш се само върху участъците от кожата му, “подплатени” с мастна тъкан, и не използваш тънки ремъци или – не дай си боже! – жилава пръчка.

ТОЙ ИСКА...
да упражнява насилие върху теб.


Защо го прави?
Възможно е твоят човек да иска подобно нещо, защото се чувства неуверен в себе си и изпитва нуждата да се докаже, а усещането за власт над някой друг носи именно търсеното чувство за значимост и триумф. Или просто партньорът ти е личност, склонна да доминира винаги и във всички области на живота, като пренася тази си нагласа автоматично и в леглото. Преди да си се стреснала, че си имаш работа с авторитарна, неуравновесена и опасна натура, виж и това – психолозите са категорични, че често подобно желание се появява у един мъж поради напълно безобидната липса на силни усещания. И нищо повече.

Как да реагираш?
Всяка жена си мечтае да се предаде безрезервно в ръцете на любимото същество. Е, добре де, ако се вярва на цитираната по-горе статистика – почти всяка. Така че не се изненадвай от лекотата, с която се съгласяваш на това предложение. Тя просто ти е заложена генетично. Оттук насетне най-важното е да си дадеш сметка, че независимо от подчинената ти позиция можеш да прекратиш експеримента във всеки един момент, когато ти се стори, че играта загрубява.

Безобидно ли е?
Стига той да спре веднага, след като го помолиш. За което трябва да се договорите предварително. Ако в разгара на страстта тепърва започнеш да му разясняваш правилата на играта, рискуваш да пропусне част от думите ти, ако не и всичко казано, покрай ушите си.

ТОЙ ИСКА ДА...
целува краката ти.


Защо го прави?
А защо иска да ти целува ръка? И по-важното – защо тогава ти нито се изненадваш, нито имаш нещо против? Разбира се, защото целуването на ръка е общоприето и е официален белег за добри маниери и романтика, докато целуването на краката и стъпалата лежи в дълбока нелегалност. Тоест, никой не си признава на теория, че обича да го прави, докато на практика... На практика това е един от малкото категорични жестове, с които мъжът ти показва безрезервното си обожание (и буквално ляга в краката ти). Причината за възникването на тази разновидност на фетишизма (когато привличането към партньора се концентрира върху част от него, например, дрехата, обувките, бельото или зона от тялото) все още остава неясна за специалистите. Но поне едно е ясно – мъжете са биологично склонни към нея. Иначе защо ние жените бихме се измъчвали с високи токчета, поли, чорапи със силикон и жартиери вместо далеч по-удобните равна подметка и най-прост чорапогащник или панталон?

Как да реагираш?
Да се отпуснеш и да се насладиш на невероятното удоволствие, което неминуемо ще донесат масажът и ласките на краката и стъпалата ти. Откъде сме сигурни ли? Ами, най-малкото защото върху стъпалата са разположени точки, които имат пряка връзка с всички телесни вътрешни органи. Факт, от който се възползват специалистите по китайския масаж шиацу, които масажират тази зона, за да постигнат цялостно укрепване на организма. Впрочем, възрастните хора в някои села у нас при неразположение търкалят стъклено шише със стъпалата си на абсолютно същия принцип. А в Камасутра е написано, че съпрузите, които взаимно си правят масаж на краката всеки ден, ще живеят в любов и разбирателство до края на дните си.

Безобидно ли е?
Абсолютно. Стига да не замества целия еротичен ритуал.

ТОЙ ИСКА...
да гледа теб, или заедно с теб други двойки.


Защо го прави?
Според сексолозите късно съзрелите и стеснителни мъже често проявяват склонност към воайорство. А според нас у всички мъже има по един скрит воайор и доказателството за това е неувяхващата порно индустрия.

Как да реагираш?
Преспокойно, защото това е нормално, здравословно желание. Нещо повече – възхищението в очите му, докато наблюдава голото ти тяло, ще ти помогне да изкорениш всички комплекси, свързани с външния ти вид, и да се почувстваш най-красивата жена на света (без преструвка или преувеличение). Що се отнася до похотливото шпиониране на други двойки – тук нещата действително са една идея по-сложни и притеснителни. Но има едно супер лесно решение – еротична касета или списание. С днешна дата можеш да се сдобиеш с този тип продукти абсолютно отвсякъде.

Безобидно ли е?
Да. И пак да.

Асфиксията
Любителите й смятат, че ако по време на секс дихателните пътища на човека са частично преградени (чрез леко притискане на шията например), той може да изпита невероятно силен оргазъм. Ужасно опасен сценарий.

Играта на робиня... и извън постелята
Поначало тази роля може да бъде доста привлекателна, но с течение на времето жената, която я приема, става все по-потисната, самооценката й се снижава, кариерата дава засечка и отношенията с близките и приятелите се влошават. С една дума, тя престава да живее нормално. Мъжът, който държи на подобен тип отношения, дълбоко в себе си е слаб, не е уверен в себе си и в това, че е достоен за любов. Сигурна ли си, че държиш да се съсипваш, като играеш по свирката на такъв човек?

Трамплинът
Той иска буквално да го тъпчеш, като се разхождаш отгоре му. “Още в училище си представях как разни момичета от по-горните класове стъпват по гърдите ми. Във фантазиите ми винаги фигурираха красавици, които никога не биха ми обърнали внимание”, разказва в Интернет един от поклонниците на този вид сексуална фантазия. И без да имаш диплома за психолог ти става ясно, че става дума за комплекс за малоценност. И за прекалено гледане на хард раздел порно, в което жената застава права над мъжа и поставя победоносно крак с високо токче върху гърдите на “жертвата” си. Нека тази конфигурация си остане само кинематографичен похват. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Тайните фантазии на мъжете: Обу гащичките ми и поиска да го нашляпам по дупето (18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди