изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:28 EEST
Атлетка стана проститутка от скука    
По света Участие на три олимпиади, рекламни клипове за "Найк", работа за "Дисни", добро семейство - животът за Сузи Фейвър Хамилтън е повече от хубав. Но се оказа, че не всичко е като в приказка. Бившата атлетка от САЩ призна, че в последната година е работила като проститутка. Тарифата й е била 600 долара на час.

Всичко започнало миналия декември, когато 44-годишната Сузи "дебютирала" за една от големите фирми за момичетата по поръчка в Лас Вегас. Започнала да работи в града на греха, а след това обслужвала клиенти в Лос Анджелис, Чикаго и Хюстън. Използвала псевдоним - Кели Лънди, но пред някои клиенти е разкривала истинската си личност. Тя вярвала, че всичко ще остане в тайна, макар че е разказвала коя е на мъже, които оставяли пликове с пари на тоалетната масичка в скъпи хотели.
В началото Фейвър Хамилтън отрича, че е работила за фирмата Haley Heston’s Private Collection. Но след това бившата атлетка, която е щастливо омъжена за студентската си любов - адвокат, и е майка на 7-годишно момиче, признава, че е била Кели.
"Поемам пълна отговорност за грешките си. Не съм жертва, няма да тръгна по този път. Аз съм си виновна. Няма да обвинявам никого освен себе си. Всеки на този свят прави грешки. Аз направих огромна грешка. Огромна!", казва Сузи.
Фейвър Хамилтън описва работата си като проститутка като "вълнуваща". За нея това е бил начинът да излезе от ежедневието, в което работи - има фирма за недвижими имоти и работи като брокер в Медисън, Уисконсин, изнася мотивационни речи и работи за "Дисни".
Единственият, който е знаел, че тя започва да спи с мъже за пари, е именно съпругът й Марк.
Двамата живеят в къща за $600 000, нямат никакви проблеми с парите
"Той постоянно ме караше да спра. Но аз не му обръщах внимание", спомня си бившата атлетка.
Въпреки че животът й изглежда прекрасен, Сузи признава, че е имала тъмни моменти. През 2005 г. тя има следродилна депресия и взима антидепресента Золофт, който я кара да се чувства "по-добре, отколкото някога съм била". Още преди това има сериозни проблеми. През 1999 г. брат й Дан се самоубива. През 2000 г. на олимпиадата в Сидни Сузи бяга за златото на 1500 м. Води 200 м преди финала, но другите започват да я изпреварват. Тя се просва на пистата и се разплаква от срам, че не е успяла да спечели медал в памет на брат си.
Попитана защо е разказвала коя е на мъжете, с които е правила секс за пари, тя казва, че като атлетка винаги е вярвала, че е непобедима и че никой нищо не може да й направи.
"Притесненията бяха неприемливи за нас. Вижте Тайгър Уудс - той е най-големият спортист в историята, но също направи грешки. Той очевидно си е мислил, че няма как да го хванат", твърди Сузи.
Фейвър Хамилтън вини себе си, защото "вярвала прекалено много". Тя смята, че всички ще пазят тайната й. Сузи е с вярването, че между клиента и момичета има обет за мълчание, омерта. Но как може тайната й да бъде запазена от мъже, за които тя не знае нищо, освен че си плащат за секс. За тези хора е било събитие, че са правили секс с бивша олимпийска, с жена, за която има страница в Уикипедия и която участва в реклама на "Найк". Като атлетка Фейвър Хамилтън е участвала на три олимпиади - през 1992, 1996 и 2000 г. Тя е жената с най-много медали в историята на колежанското първенство в САЩ. Даже наградата за най-добра атлетка в NCAA е на нейно име, а при мъжете е на името на Джеси Оуенс. Сузи така и не стига до медал от голямо първенство, но пък лицето й рекламира "Найк", "Рийбок" и още доста марки.
Веднъж клиент на Сузи започва да говори, че тя работи като проститутка. "Той наруши правилата. Но не е в стила ми да му отговарям. Не искам да съм като него.
Той е боклук. Аз няма да стана боклук, за да се почувствам по-добре
Няма да му отмъщавам. Макар че мога. Предпочитам да страдам, отколкото да търся отмъщение", казва Сузи. А на въпроса как може да е толкова наивна, тя отговаря: "Не очаквам да ме разберете, не сте в този свят". Същия отговор дава й на въпроса не се ли е страхувала, че се среща с мъже без охрана: "Пак казвам - не сте от този свят. Правите си изводи от неща, които сте гледали само по телевизията."
Още преди да бъде разкрита, Фейвър Хамилтън е мислила да напусне професията. Дори се свързала с някои от клиентите си да им каже "че повече няма да го прави и че продължава нормалния си живот". Наскоро тя тръгнала на терапия, за да "разбере защо е правила някои неща и какво точно е направила".
А клиентите й със сигурност съжаляват за решението й. Поне това може да се съди по думите на някои от тях. Те още си спомнят за потайната Кели - момичето с размазани снимки или снимки в гръб в сайта на Haley Heston’s Private Collection.
"Тя си струва всяко пени. Бих фалирал, преди да спра да се виждам с нея. Надявам се никой друг да не се вижда с нея, защото я искам само за мен. Не мислех, че ще намеря някой като нея в това хоби", разказва един от клиентите й. За него това е като хоби. Всички мъже, използващи момичета на повикване, се смятат за "хора с хоби".
Самата Сузи не възнамерява да подава жалба срещу бившите си работодатели. Проституцията е незаконна в Лас Вегас, както и във всички останали градове, където Сузи е обслужвала мъже. Тя отказва да говори за парите, които е получавала. По нейна молба от компанията изтриха страницата, посветена на Кели. До началото на този месец
Кели бе на трето място в класация на момичетата, предлагащи такива услуги в Лас Вегас
С компанията Haley Heston Сузи започва да работи миналия декември. "Тогава се срещнах с тях и идеята ми беше да изпълня една фантазия и да го правя кратко време. Но след първата ми среща се пристрастих и гледах да си подреждам програмата така, че да съм в Лас Вегас възможно най-често.
В профила й като Кели тя представя някои истини от своя живота - че е работохолик, че обича да бяга на маратони, да кара ски и че е посетила повече от 20 страни. Единственото й изискване към мъжете е да са дискретни. За да прикрие самоличността си, тя замазва снимките или позира в гръб. В същия профил са й цените за нея - 600 долара за час и 6000 за 24 часа. Само за секс тя взима $300.
Първите си клиенти среща в хотелски стаи през януари, 2012 г. След това започва да пътува, като съчетава срещите си с работата си за "Дисни", където трябва да "вдъхновява децата". Освен това участва в Рок'н'Рол Маратон - серии в САЩ, в които големи имена в атлетиката се опитват да накарат хората да спортуват и събират пари за благотворителност.
От фирмата пък редовно публикуват статуси в социалната мрежа Туитър, в които пишат кога Кели ще е в даден град. Само дни по-късно Сузи се появява на събитие на "Дисни" или на старт от Рок'н'Рол Маратон. За последно Кели е била активна на 5 декември. А след това Сузи разказа какво същност става. Сега се притеснява, че други жени ще я обвинят, че е разбила семействата им.
"Но все пак искам да сложа край на този двойствен живот. Искам да се справя с проблема като възрастен човек", завършва Сузи, която ще се опита да се върне към нормалното ежедневие. http://www.7sport.net




 


Сходни връзки

Атлетка стана проститутка от скука | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди