изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:10 EEST
Съквартирант №8 Люси Иларионов захапа Иво Танев: Той е фалшив човек    
По света

Луна изтрещя: Ще се бори за президент от Къщата на \"ВИП брадър\"



Едрогабаритният режисьор Люси Иларионов заформи интрига преди да влезе в къщата на \"ВИП брадър\" като съквартирант №8. В своята визитка Люси обяви, че не понося фалшивите хора и тези, които се имат за голяма работа.  \"И веднага се сещам за Иво Танев- той е такъв. Всички помним песента му \"100 марки\", ама той сега и не иска да се сеща за нея\", каза режисьорът на музикални клипове.

След това сподели, че работил с певица, която е имала 18 екстеншъна на косата си- те били по-тежки от черепа и. Не уточни дали дамата е поп или фолк певица . http://www.blitz.bg




\"Аз съм Люси Иларионов – режисьор, актьор, продуцент. На 41 години съм, 75 кг, просто в момента камерата ме прави леко по-пълничък.


Работя с едни от най-големите звезди в България – Преслава, Андреа, Галена, Азис, Анелия, Емилия... Почти всичките попфолк звезди.


Много се радвам, че имам шанс да работя и за доста балкански звезди. Един от любимците ми е Никос Вертис, Александра Стан за Румъния, Марта Савич за Сърбия... Най-големият ми успех е работата ми с Марио Уинанс – дясната ръка на Пъф Деди.  

   
Имам и много награди за режисура. Колко са, честно казано, не знам - никога не са ме интересували.


Определено разбирам от шоу бизнес. Лично за мен в България шоу бизнесът е в попфолка. Всичко друго е просто шоу.


Истината е, че зад блясъка стои лъжата. Аз произвеждам звезди и те трябва да изглеждат по най-добрия начин. Аз бях първият, който почна да маже лицата, да издължава... Никога няма да забравя, имах един случай, след като направих клип на една изпълнителка и тя вече тръгна на участия – беше първата й песен. Обади ми се моята шефка и ми каза: „Люси, моля те, прави ги по-нормални, защото от последния клуб не са повярвали, че е тя и я бяха върнали!”.


Те са много различни пред камерата от това, което са в живота. Например, половината от тях са без коси. Даже се сещам, че имаше една изпълнителка, броях – имаше 18 екстеншъна. Това тежеше повече, отколкото главата й!


Определено, работейки с хората от попфолка, знам и някои техни тайни, даже и някои мръсни техни тайни. Интригите са много големи! Това е като едно гнездо на змийчета. И на големи змии, бих казал.


Аз пробвам леки, невинни интрижки, мънички. Интригата е в кръвта ми. Мразя, особено в нашия бранш, хората, които са забравили откъде са тръгнали. Мога да дам много примери – Иво Танев например. Всички знаят песента му „100 марки”, а съм сигурен, че той сега въобще не иска да го свързват с нея. И казва: „Абе аз може би, без да искам, влязох, подлъгах се”. Абе, не е без да искаш! Много мразя фалшивите хора. Сега пак Иво Танев ми е в главата.


Не ме плашат хората, нито провокациите. Аз съм просто малко по-голям от тях\".
novatv.bg

Ветеранката на чалгата Луна смята да се кандидатира за президент на България. Тя следва пророчеството на Ванга ,че руса жена ще спаси страната и смята, че това ще е тя. Изпълнителката на \"Тук-там\" смята да води кампанията си дори от къщата на \"ВИП брадър\", където влезе под номер 9. Луна каза,че иска да хвърля на хората пари от хеликоптер защото народът имал нужда да го обичат.


Тя реши,че риалитито е добро място да покаже на хората ,че знае наизуст стиховете на Ботев, които цитира пред камерите. Певицата влезе в Къщата с дреха, обсипана с български шевици. А от врата на риалити формата тя почна да пее \"Имала майка едно ми чедо\", с което буквално изкара акъла на повечето звезди съквартиранти.  http://www.blitz.bg


\"Аз съм Луна. Една луна на небето и една – на земята. Какво по-хубаво от това? Кариерата, която направих, смятам, че малко хора я имат. Сама написах песните, с които докоснах сърцата на хората. Те пожелаха песни като „Тук-там”; те пожелаха песни като „Шапка на тояга”.


Спомням си, че по битаците вървяха песните. Аз само ходех и раздавах автографи. Опашките ставаха по-големи, купуваха албумите. Тази популярност е изключителна!


Когато човек работи, дори и от зората на попфолка, парите го спохождат. Така или иначе, при мен бяха толкова много, че не знаех какво да правя с тях. И до ден днешен е така. Нищо друго не ми остава, освен да ги раздавам на бедните хора. Бих пуснала с хеликоптер или със самолет, или с каквото е нужно, пари на цяла България.


Как ще поведа хората? Луна ще обедини българската нация, българския народ. България ще се оправи, когато руса жена стане президент. Защото така е казала Ванга.


Не е нужно да си учил за политик, за да си лидер и ръководител. Ти трябва да имаш призванието за това. Трябва да имаш енергията за това. Да си готов да се жертваш. И хората го виждат и го знаят. Те ме подтикват да се занимавам с така наречената политика.


Това е съдба. Това е мисия. Ако печеля, печели цял народ. Ако губя, губя само мене си.


Искам да видя българския народ щастлив! Това е най-най-най-най-голямата ми мечта! И смятам, че с тях ще стигнем до победата. Защото вярвам! Защото знам, че ще победя! Те решават за мен, но най-вече Бог. Обичам ви и вярвам във вас!\"  novatv.bg


 


Сходни връзки

Съквартирант №8 Люси Иларионов захапа Иво Танев: Той е фалшив човек | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди