изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:11 EET
Брюкселските свирачи погубват Европа    
Коментари На 21 март 2011 г. веднага след началото на военните действия на САЩ, Канада, Франция, Италия и Великобритания в Либия министър-председателят Бойко Борисов ги нарече авантюра. Антиевропейска авантюра си беше операцията \"Зората на Одисей\" от гледна точка на страните от Евросъюза, особено болезнено усещат последствията й народите на Италия, Франция, на други страни от ЕС, вече и на Великобритания.

И друго рече Борисов: липсва формулировка на крайната цел, не се знае, ако се свали Кадафи, кой ще дойде на власт, има ли там демократично общество. Във Вашингтон обаче имаха план, знаеха, че ще настане хаос, ще запламти люта гражданска война, на който скоро предстои да се пържи Европа. С подпалването на Сирия и появата на халифата ИДИЛ ислямското нашествие днес яростно залива Стария континент.

Отначало еврокомисарката Кристалина Георгиева, разни евробонзи от Брюксел и туземни непеошници упорито наричаха незаконните емигранти към Балканите „злочести сирийски бежанци“. При всичката очевидност, че нито са бежанци по буквите на международните споразумения за бежанците, нито повечето са сирийци, нито сред тях преобладават жертвите на гражданската война в Сирия.

Към Италия и другите страни в Южна Европа на талази заплаваха корабчета, лодки и лодчици с емигранти от Африка, които преди бяха сдържани от авторитарните режими в Либия, Тунис, Сирия и Египет. Сред тях има и отчаяни от войни и мизерия хорица, но повечето са млади, здрави, прилично облечени люде с кредитни карти и модерни телефони. Едни много нагли хора, силно улеснени да газят всякакви правила и закони в нападнатите европейски държави, демонстриращи превъзходство над европейското население и откровена неблагодарност за предоставените им стоки и услуги.

Брюкселските мултикултурници, повечето политически ръководства и институции в засегнатите от нашествието европейски страни забравиха напълно любимите си мантри за демокрация и правов ред. Не желаят да плащат за авантюрите си в Близкия изток и Северна Африка. В този драматичен за оцеляването на Европа момент се фиксираха върху свръхважния въпрос за корупцията. Все едно, че няма граници нито около ЕС, нито около отделните съставляващи я държави.

Прииждащите „за спасение“ мераклии да консумират благата на Европа, които не са създавали, се усетиха безнаказани, разбраха, че армиите и полицейските сили са с вързани ръце и крака да ги спрат. Долна лъжа е, че Европа ще дочака ползи от тях, че са дошли да вложат ум, сили и усърдие, за да се интегрират сред европейските народи и станат европейски граждани. Те са дошли да покорят Европа чрез помпане на „човешки права и свободи“, чрез свръхвисока раждаемост и със заплахата от терористични действия в случай на съпротива.

Европейските народи с изключение май само на шведите не искат никакви „бежанци“, но политиците и партиите, страстно размахвали довчера знамето на демокрацията, днес най-старателно избягват сакралната си мантра. С цялата си грозота лъсна антидемократичната им същност, само унгарският премиер Орбан и партията му се решиха да питат унгарците и получиха категоричен отговор: „Не щем нашественици!“

Несъмнено така биха отговорили повечето италианци, българи, германци, испанци и прочие европейски народи. Всички виждат, че нашествениците организирано „са загубили“ документите си за самоличност, организирано извършват цял куп драстични правонарушения на териториите на посетените държави, организирано отказват да им се снемат пръстови отпечатъци. На тяхна страна с незначителни изключения са само отчуждени от местното население политици , купени медии и НПО, мобилизирани за проемигрантски акции групи от предишни емигранти.

Надградена върху икономическата криза нашественическата вълна вече предизвиква и политическа криза в Евросъюза. Страните от Вишеградската четворка (Полша, Чехия, Словакия и Унгария) още веднъж официално обявиха, че не са съгласни с идеята на Европейската комисия за квотно разпределение на бежанците.

„Не сте добре дошли тук“, викат демонстранти в словашката столица Братислава. Във Варшава протестиращи издигнаха лозунги като „Ислямът ще донесе гибел на Европа“. Унгарски граждани протестираха срещу „въстанието на емигрантите срещу властите и правовия ред“. Тук властите кротко се снишават, надявайки се мътните вълни да ни заобиколят, щото няма да има мераклии да вземат на босия цървулите. Обаче прииждащите в Европа ни подминават с мотива, с който подминават още Косово, Македония и Босна, където също има предостатъчно мюсюлмани. За етнорелигиозно проникване в християнска Европа се касае!

Фрау Меркел обаче нехае, кани гибелната опасност в Европа. Окупирана страна е днешна Германия. Братя Грим имат една известна по света и у нас приказка за \"Чудният свирач\", уместно е да я припомним. Братята всъщност преразказват немска народна приказка, известна още от XIII век в Саксония. Жестоки и зловещи са някои немски предания, пълни със зли тролове, злобни вещици и върколаци.

Градчето Хамелн било нападнато от безброй плъхове, властите се видели в чудо и обявили награда за онзи, който ги избави от четирикраките хищници. Явил се един човек с шарени дрехи и обещал да унищожи плъховете срещу платата по един шилинг за всеки. Засвирил той с вълшебната си свирка, гризачите го последвали заради звуците й, като ги извел така от града до близката река, те се издавили. Общинарите обаче отказали да му платят. Тогава Свирачът подмамил със свирката си всички деца на Хамелн, завел ги до една мрачна пещера и те изчезнали в нея завинаги.

Брюкселските свирачи надуват лъжливите си свирки, пеят на народите в Европа омайни песнички за нещастни хорица с малки деца на ръце, за споделящи европейските ценности емигранти, които ще спасят застаряващите общества на Стария континент. И водят децата на Европа към мрачната пещера на небитието, разчиствайки терена за нашествениците от други краища на света. Защото с оглед поведението на евробонзите утре насам ще дойда милиони китайци, индуси и бангладешци, също така без паспорти, без препитание и покрив над главите и с много деца, заплашени от удавяне на турския или либийския бряг.

Главните заинтересувани от вавилонизацията на Европа, т.е . от преселването тук на милиони чужди на европейците етнически и цивилизационни примеси пришълци, са транснационалните компании. През май 2011 г. в Лондон президентът Барака Обама сподели: „Сегашният век ще стане век на раждането на нови нации.“ На европейски терен са си наумили да строят поредния си Вавилон, за да може 400-500 семейства да управляват в своя пълна полза обезличени и изпокарани човешки общности.

Вярват си те на старото обещание „...ще предам на жителите на изтока да владеят; и те ще поставят селенията си, и ще разпрострат шатрите си... (вие) ще ядете месата на юнаците, и ще ядете плодовете, и ще пиете кръвта на земните князе...“

Ще успят ли европейците да защитят настоящето си, да си осигурят бъдеще? Източните европейци вече опитват да противодействат. Да видим германците как ще отреагират на странното и опасно благодушие на канцелерината. Саксония иде от „сакс“, значи „меч“, сходно с нашето древно „сас“, от което произлизат „сабя“ и „сатър“, и „секира“. Който не ще мира...

Д-р Илия Илиев

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Брюкселските свирачи погубват Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди