изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:54 EEST
5 години затвор за учител, опипвал момичета в клас    
Ред и сигурност5 години затвор при първоначален строг режим постанови днес Варненският окръжен съд за 52-годишния Свилен Кирчев, учител по математика, физика, информатика и английски език в основното училище "Д-р Петър Берон" в село Царевци, община Аврен.

Същият бе признат за виновен в извършване на системни блудствени действия с няколко свои ученички, които са се разигравали пред очите на целия клас. Той слагал на скута си момиченцата от ромски произход и ги опипвал по срамните части пред всички ученици.

Освен че ще бъде лишен от свобода, Кирчев ще трябва да плати общо 4 хил. лева обезщетение на родителите на пострадалите деца. Срещу педофила са свидетелствали общо 20 ученици от селската прогимназия.

Любопитна подробност е, че осъденият е в интимни отношения с директорката на училището Ирина Рангелова, с която живеел на семейни начала в нейния дом. Тя обаче така и не повярва, че възлюбеният й е правил мръсотии с децата в повереното й школо. Кирчев дори разказвал с възбуда на подрастващите твърде перверзни детайли от съвместния си живот с директорката, съобщава topnovini.bg.

Рангелова, която също е майка на малко момиченце, сега възнамерявала да се впусне в кметската битка в Царевци. "Завалийката не знае какво се случва в собственото й училище, а ако е знаела и си е затваряла очите, значи е прикривала престъпник", одумват я съселяните й, които дори не искат да си представят как би управлява цяло село и с какви очи изобщо ще се кандидатира за кметица.

Присъдата на възлюбения й колега не е окончателна и подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

5 години затвор за учител, опипвал момичета в клас | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
5 години затвор за учител, опипвал момичета в клас
Автор: Anonymous да 2015-09-19 @ 07:32 EEST
Не разчитайте на показанията на циганките...Наговорили са се какво да казват!Само много добър следовател може да разнищи лъжите им!Подобни неща съм чувал за мои колеги...Но след време излиза ,че са скълапени измишлоьтени, сглобени от епизоди от различни филми . Не им се вързвайте...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди