изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:16 EET
Ще се учим на оргазъм от... свинете    
Любопитно Препарат с хормони от грухтящи може да направи революция в интимните ни отношения. Не е справедлива природата: удоволствието от секса у венеца на творението, човека, трае 5-10 секунди, а у най-обикновената свиня майка - половин час! Скоро обаче ще се изравним с грухтящите по екстаз, обещават медиците!

Човечеството има късмет, че именно свинете имат физиология, сходна с нашата. Трансплантолозите правят разработки по пресаждане на човек на донорски органи от свиня - бъбреци, черен дроб, задстомашна жлеза, сърце. За целта са създадени ферми, в които се отглеждат генно модифицирани животни.

Точно в такава ферма, при която работи научноизследователска лаборатория на Миланския университет, се синтезира препарат на основата на свински хормони, който може да удължи сексуалната наслада от няколко секунди до 10 минути.

Ето какво разказа Герд ХОЛСТИДЖ, ръководител на екипа физиолози /английски, италиански и датски специалисти/:

- Работим върху този проект от десет години и усилията ни дадоха резултат. Веществата, носещи сексуално удовлетворяване, и по-точно комбинацията от хормони, отделяни в кръвта, при човека и свинята съвпадат на 80%. Особено важна роля играе тестостеронът. Нашият проект ще подари оргазъм и на безнадеждно фригидните жени.

Препаратът съществува в инжекционна форма. Най-напред той трябва да премине клинични изпитания. В случай на положителен резултат - в което аз изобщо не се съмнявам - това ще бъде революция в интимните отношения.
От експеримента са доволни и организации като “Грийнпийс” - опитните свине не изпитват никакви неудобства - не ги колят, не ги режат, не ги оперират, само им вземат малко кръв след полово сношение.

....................................................


- Хормонът тестостерон е основният биологичен фактор, възбуждащ полово влечение и у мъжете, и у жените. У мъжете той се образува в големи количества - 6-8 мг на денонощие, у жените - само 0,5 мг.
Докато въпросният препарат е в стадия на адаптиране и проверки, трябва да се ползваме от средствата, които ни е дала природата.

...................................................
Какво да правите, за да сте сигурни, че партньорката ви не симулира оргазъм:

- галете я, докато вагината й се овлажни
- стимулирайте само влажен клитор
- не забравяйте, че силното докосване на главичката на клитора е неприятно за жената
- открийте мощните ерогенни зони извън вагината - зърната на гърдите, възглавничките на ушите, шията

КАКВИ ГРЕШКИ ПРАВИМ В ЛЕГЛОТО

______________________________________________________________________shutterstock_302476331.jpg
© Shutterstock

Всичко ли знаем за своите любими мъже? Имаме ли представа какво не биха приели те в минутите на близост? Но защо да гадаем? Нека мъжете сами да ни кажат!

...Ужасно е, когато тя изключва светлината и бързо се шмугва под одеялото. В 99% от случаите комплексите по отношение на тялото са измислица на самите жени. Момичета, запомнете: трябва да се събличате пред мъжките очи или да давате възможност на партньора си сам да ви съблече.

...Тя смята, че като легне по гръб, е направила всичко, което може, а след това трябва да получи удоволствието, което ти ще й доставиш. Повярвайте, позата “пън” не възбужда никого!

...В кулминационния момент тя прошепва нежно: “С теб ми е много по-добре, отколкото с Иван!” Или изведнъж пита: “За какво мислиш сега?” По-глупав въпрос след секс не може да бъде измислен. Ако на мъжа му е било хубаво, той за нищо не мисли в този момент. А ако не - по-добре да не знаете мислите му.

...По време на ласките тя ти разказва каква рокля е видяла днес в магазина.

...За целувките. Трудно е да се каже кое е по-лошо - когато тя веднага показва умението си да целува страстно и напъхва езика си в
устата ти до краен предел (това все пак не е четка за бутилки!), или когато, неумеейки да се целува, покрива цялата ти физиономия със слюнки...

...Като прочете в някое женско списание, че по време на менструация се повишава сексуалността, тя се мъчи да те тикне в леглото точно по това време. Извинете, но подобно нещо “възбужда” далеч не всекиго.

...Правейки минет, забравя, че има зъби.

...След всички радости ласкаво признава, че “днес е било по-добре от миналия път”. Не мислете, че това изявление много ще зарадва мъжа. Не, няма да го зарадва, а ще го разстрои и той непрекъснато ще си мисли какво точно не е направил както трябва предния път.

...След оргазма жената веднага си обува гащите. Като че ли казва: “Е, за днес стига!” Мъжът се обижда - нима не й се иска да остане още малко в обятията му?

...В порив на страст тя изведнъж впива добре изпилените си нокти в гърба ти, очаквайки, че ще изпаднеш в див възторг. Била видяла това по филмите!
http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Ще се учим на оргазъм от... свинете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди