изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:11 EET
Най-откачените звездни желания по време на турне /видео/    
Любопитно„Дайте ни бонбонки M&M, но без кафяви!“ След това изискване на рок бандата Van Halen промоутърите и организатори на концерти от турнетата на звездите по цял свят си правят списъци с най-щурите и откровено ексцентрични желания на артистите, с които са работили. www.slava.bg събра по-интересните от тях:




Бионсе – Повечко дезинфектант


Кралица Би държала тоалетната в нейната гримьорна да бъде старателно изтъркана с дезинфектант преди тя да влезе вътре. Освен това искала да й бъдат заредени само храни и напитки на марките, които самата тя рекламира. Звездата категорично забранявала да се внасят бонбони и шоколад в нейната „светая светих“, но затова пък веднъж си поръчала сочно печено пиленце, обилно полято с чеснов сос.



Пи Диди – Майбахът ми е много по-добър от Майбаха ти

Хип-хоп могулът живее луксозно, такива са и изискванията за турнетата му. Основното е той да има осигурен 300 000-доларов брониран Майбах на разположение, който да го вози. В гримьорната му пък трябвало да има заредени 204 хавлии, 20 сапуна, 2 бутилки коняк Hennessy, 2 бутилки Santa Margherita Pinot Grigio, 2 бутилки Veuve Clicquot, бутилка Dom Perignon, водка Grey Goose, букет от бели цветя, сирене чедър, чипс с майонеза и сладкиши…



Кристина Агилера – Витамини, витамини

Звездата държала да разполага с огромни количества витамин С в гримьорната си и специална разтворима закуска пак с витамини. Освен това желаела храната й да не се приготвя или претопля в пластмасови съдове.





Фарел Уилямс – Танцувайте, мацки!


Какво ли го прави „Happy”? В прав текст – група кючекини! Това било основно изискване на изпълнителя Фарел Уилямс, който държал в бекстейджа да го очакват екзотичните танцьорки. Може би, за да се почувства като в собствен харем?



http://ludsport.net/
 


Сходни връзки

Най-откачените звездни желания по време на турне /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди