изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:47 EEST
8 мита за оргазмите /18+/    
Любопитно Оргазмът настъпва в момента на най-силното сексуално напрежение и продължава само няколко секунди, но за сметка на това е тема на безкрайни дебати и обсъждания. Оргазмът представлява сладострастно усещане, което възниква в момента на полово разреждане.


Особеностите, интензивноста и продължителноста на оргазма зависят от много фактори – чувствителност на органите, възраст и поведение на партньора, хормонален фон, физиологическо и психологическо състояние… Но след първия оргазъм и мъжете и жените се стремят към него отново и отново. Може би затова оргазмът е тема, която постоянно се обсъжда и се носят най-различни митове и легенди. Ето и най-разпространените митове за оргазмите.

Мит 1. Женският оргазъм зависи от размера на мъжкия член
На практика продължителноста и силата на оргазма при жевата зависи най-вече от чувствителноста и навиците на мъга. Сексолозите утвърждават, че всеки мъж в леглото може да удовлетвори всяка жена, независимо от размера на пениса, ако умее да я усети и се вслушва в молбите и съветите й.

Мит 2. Оргазъм чрез G точката
G точката е място на предната влагалищна стена, разположено на 2.5 – 7.5 см навътре. Според една от теориите това е една от най-чувствителните ерогенни зони на жената. Много двойки смятат, че без стимулиране на G точката жената те може да получи истински оргазъм.

Мит 3. Отсъствието на вагинален оргазъъм е признак на непълноценност
Някои жени и мъже смятат, че когато една жена те може да изпита вагинален оргазъм това говори за фригидност или някаква непълноценност. За щастие съвремените специалисти установили, че 70-90% от жените изпитват само клиторен оргазъм. Вагиналната зона е чувствителна при много малко жени. Анатомично централната високочувствителна зона при повечето жени е клиторът, който е еквивалент на пениса.

Мит 4. Ако няма оргазъм – виновен е мъжът
Както вече казахме, достигането на оргазъм, до голяма степен зависи от вниманието и умението на мъжа. Но мъжът не бива да бъде обвиняван за неизпитания от вас оргазъм, ако вие имате някакви проблеми в момента. Най-добре му обяснете какво точно ви харесва, а още по-добре ако му покажете.

Мит 5. Няма мъжки оргазъм без еякулация
По принцип мъжът достига оргазъм когато еякулира. Но при желание всеки мъж може да се научи да изпитва оргазъм и без еякулация. Плюсовете на този процес – няма риск от нежелана бременост и възможност да изпитате множествен оргазъм и да продължите акта. За да усвоите това, използвайте специални дихателни упражнения на КЕГЕЛ, тренировка по метода на прекъсването.

Мит 6. Трябва да се стремим към едновременен оргазъм
Някои двойки смятат, че умението да изпитват едновремено оргазъм е най-висшата форма за тяхната близост. В повечето случаи обаче това физически е неизпълнимо. И като цяло няма значение дали оргазмът е настъпил едновременно или един след друг. Не забравяйте, че в такива момент момент много силно е концентриран върху собствените си усещания. Търсите по-прости начини за сближаване.

Мит 7. Ако жената не е свършила по-добре да имитира оргазъм
Някои жени предпочитат да имитират оргазъм, вместо да споделят с партньора си истината. В действителност жената не е задължително да изпитва оргазъм при всеки акт. Ако вие дълго време имитиране оргазъм, това може да намали половото влечение към партньора ви.

Мит 8. Истинският оргазъм трябва да бъде бурен
Това се случва само в киното и книгите – там пратньорите изпитват бурен оргазъм, съпроводен с красиви движения. В живота кулминацията е значително по-спокойна. Понякога оргазмът може да е тих, понякога бурен и това е съвсем нормално

Важно е да се научите да различавате истината за оргазмите от измислиците, за да не пречат на вашия сексуален живот лъжливите представи за кулминацията на сексуалното удовлетворение. http://bolime.net

  1. Тест: Колко е сексуалното ви IQ
  2. Ето кога една жена е напълно доволна от секса (18+)
  3. Истини и лъжи за оргазма
  4. Всяка трета жена симулира оргазъм
  5. Учени обръщат някои представи за секса
  6. Още 10 неизвестни факта за секса
  7. Оргазмите, които всяка жена трябва да изпита
  8. За напреднали: Секс пози за стимулиране на G-точката /18+/
  9. Навиците на жените с редовни оргазми /18+/
  10. ОЩЕ ИНТЕРЕСНО ЗА ОРГАЗМИТЕ


 


Сходни връзки

8 мита за оргазмите /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди