изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:34 EET
Ерогенните зони на зодиакалните знаци    
Хороскоп

Ерогенните зони на зодиакалните знаци



Овенът е особено чувствителен към ласки на главата и лицето. Овните реагират на нежно погалване по челото или игра с косата. Може да ги сресвате или да ги галите по главата. При жените се предизвиква възбуда, ако леко духнете в ухото. Нежни целувки по затворените очи също са подходящи.

Чувствителната зона на Телеца е вратът. Започнете с леки докосвания и галене по главата и леко се спускайте към врата. Съществуват неограничени възможности за \"случайни\" докосвания. Например, докато оправяте яката на ризата на мъжа, може да гопогалите по врата или нежно да прокарате нокти по нея.

Близнаците имат особено чувствителни ръце. Жените добре реагират на целуване на ръката, а мъжете Близнаци обичат да им целуват пръстите един по един и да ги смучат.

И мъжете и жените, родени под знака на Рака, изпитват голямо удоволствие от дълбоки целувки с език и зъби. Дори са в състояние да изпитат оргазъм само от това. Най-чувствителни все пак са гърдите, нежното им галене предизвиква силно сексуално желание.

Ерогенните зони на зодиакалните знаци

При Лъвовете гърбът е особено чувствително място. Използвайте случая, когато си взима вана, и му изтъркайте гърба с гъба, докато порозовее. Леко се спускайте надолу и най-вероятно ще ви предложи да споделите ваната с него.

При Девите всичко реагира на докосване с език. Леките погалвания с пръсти или незабележими докосвания на косата, прокарване с нокти по тялото – всичко това ще предизвика необикновени усещания.

Най-чувственото място на Везните е долната част на гърба и дупето. Сред хората, на танци или по време на разходка леко го докоснете с пръсти по долната част на гърба и от нежния допир мъжете Везни ще се побъркат.

Скорпионите имат чувствителни полови органи. Няма нищо по-еротично за мъжа Скорпион от докосване с пръсти или с език по върха на члена. Жените пък обожават френската любов.

При Стрелеца най-чувствителните зони са бедрата. При жените Стрелци ерогенна зона е и главата, обожават да докосват косата им. Мъжете се възбуждат от целувки по вътрешната част на бедрата и нежни погалвания.

При Козирозите предната част на тялото носи основните усещания. Мъжете полудяват при допира на женските гърди по лицето, устата, гърдите и корема.

Водолеите предпочитат да правят любов прави, а жената да ги обгърне с крака. Особено чувствителни са прасците и глезените им и обичат, когато женските крака ги докосват по тези части.

Рибите се радват на топлите места и движението на водата, затова се постарайте да осигурите топла вана, достатъчно удобна за двама. Чувствителната зона на Рибите са петите и пръстите. Обожават нежния масаж на стъпалата и целувките по пръстите.  http://ezine.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

Ерогенните зони на зодиакалните знаци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди