изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:05 EEST
Полк. Николай Марков пред "ШОУ": 12 000 супер обучени терористи влязоха в Европа с бежанците!    
ИнтервютаПолк. Николай Марков завършва военното училище във Велико Търново, а след това и право във Великотърновския университет. Започва работа в Националната служба за охрана /НСО/ през 1993 г. Уволнен е от нея през 2007 г. с предявени обвинения за неизпълнение на задача - да направи… 50 лицеви опори, и за обида на началник. По време на делата срещу него той разкрива, че държавните охранители шпионират по нареждане на ръководството наши и чужди политици, но това не е разследвано. Днес разговаряме с полк. Марков по най-горещата тема - бежанците и невидимата заплаха, която нахлува в Европа заедно с тях.

- Полк. Марков, завладяла ни е масова истерия, свързана с бежанците и икономическите емигранти, които преминават границите ни. Какви са причините?
- От близки хора, които работят в администрацията на турските лагери, знам, че най-голямата част от пребиваващите там са икономически емигранти. Едва 20-25 процента са потърпевшите от военни действия в Сирия. Градовете на тези хора, независимо дали идват като бежанци или икономически емигранти, са разрушени. Те нямат възможност да живеят в земите си, защото те вече са пустиня. За градовете на тези хора няма шанс за възстановяване, защото те са като след ядрен взрив! България е райско кътче за тях. С едни нелоши средства, осигурени от Европейския съюз, и държавна политика за закупуване на земя на безценица от тях, няма причина човек, получил правен статут на бежанец, да не може да се засели. А България се намира в демографски паритет - по етнически и религиозен признак населението ни е на кантар. Ние с исляма живеем най-дълго от цяла Европа. С българските мюсюлмани нямаме никакви проблеми. В България съществуват над 12 етноса, които живеят от десетилетия заедно. Но сега говорим за нещо непознато - за радикалния ислям, от който ще бъдат потърпевши и нашите мюсюлмани. Те първи ще бъдат обвинени в предателство към Аллах. Да не забравяме, че цели градове с мюсюлмани в Сирия бяха изклани от радикалните ислямисти и джихадисти от “Ислямска държава”.

Като цяло, ако 30 процента от арабския и африканския континент стъпят в Европа, защото земите им са опустошени и те няма къде да живеят,

Европа приключва

- Големият страх е дали с бежанците и икономическите емигранти в Европа не влизат и терористи и джихадисти. Ти твърдиш, че има информация на европейско ниво за тях и те биват “обезвреждани” и изкарвани извън рамките на ЕС. За какво става дума?
- Съществува една европейска програма за т. нар. отсяване. Има вече “червени точки” в Европа, където се събират проблемни лица след акции на спецслужбите в цяла Европа. Става дума за тези, които са регистрирани като военнопрестъпници. Това са лица, които са участвали във военните действия, или по-точно - в масови убийства на цивилни граждани и от двете страни – както на Башар Асад, така и на “Ислямска държава”. Тези лица не са за подценяване. Разузнавателните служби на държавите в Европа, включително и на САЩ, вече са създали класьори за такива лица, за които се знае какво са извършили. Това са издирвани лица. Те няма как да не бъдат съдени след приключване на военните действия за военнопрестъпленията, които са извършили. Става въпрос за масови кланета, невиждани в човешката история, почти дори от Римската империя. Става въпрос за убийци, а не за войници! Виждал съм такива списъци. Описани са всички данни, всички извършени престъпления на конкретното лице. Без да се “бият барабани”, се извършват специални операции в Европа и те се залавят.

В България също имаше операции на службите и бяха заловени такива лица


Не с полицейски, а с антитерористични операции! Българска авиокомпания е наета и извършва през ден полети от Германия за депортиране на такива лица извън територията на Европейския съюз.

Няма да цитирам от кои още държави се депортират военнопрестъпници. Сега летят за Турция и за една балканска европейска държава, която не е България. Следва определен период, в който се провеждат оперативно-следствени мероприятия, и тези лица се изкарват от територията на Европейския съюз и Турция също със самолети. Връщат ги там, откъдето са дошли или в други подобни държави, където в момента има войни.

- Това ли е разрешението на проблема?!
- Другото е да се оставят да се консолидират на територията на Европа, да последва сценарият от страните, от които идват, и да превърнат и Европа в пустиня!

- Какво по-конкретно представляват тези лица?!

- Тези хора бяха обучени в лагери в Саудитска Арабия, Катар и Турция. А специалистите, които ги обучаваха, са от цял свят.

Наемниците, които се превърнаха в лидери на “Ислямска държава”, са на много високо професионално и интелектуално ниво. Воювали са много години и сега искат да се укрият в Европа. На този етап се говори за 10 000-12 000 души! Пет души от тези могат да разпилеят цяла държава! Те боравят с високи технологии, ползват своя специална комуникационна апаратура със засекретени канали, сателитни връзки... От тези хора, които наричат терористи или джихадисти, много малка част са вярващи в който и да е бог, включително и в Аллах! Тези хора работят за пари и под команда! Това не са някакви дрипльовци. Много от тях пускат бради, но са европейци. Те ползват исляма, за да мотивират масите, когато трябва да извършват военна операция. Изключително дисциплинирани хора!

Представете си за какво става дума, ако някой плати, а те са на територията на цяла Европа! Те ще бъдат безскрупулни! Този тероризъм е спонсориран от държави, това не е терорът на слабия човек, който няма друг избор! Става въпрос за държавен тероризъм! В “Ислямска държава” такива професионални наемници има от различни държави. Преди около месец и половина европейски институции обявиха, че има около 1800 руски граждани. Преди взимането на решение Русия да даде военна помощ на Сирия руското военно разузнаване разкри, че всъщност става дума за над 5600 човека. След влизането на Русия пряко в конфликта за всички наемници е ясно, че

играта приключи

и те ще бъдат унищожени. Президентът Обама също заяви официално от трибуната на ООН, че “Ислямска държава” ще бъде унищожена. Вие смятате ли, че тези толкова обучени хора, ползващи високи технологии, ще изчакат там просто така, докато това се случи?! Там ще остане само шлаката, т. нар. камилари, които викат “Аллах акбар!”, които нямат представа за какво са воювали, кой ги е водил и за какво са ги ползвали - те ще бъдат унищожени. А военнопрестъпниците ще се опитат да ги укрият за определен период от време в Европа. Затова ги хвърлят на европейския континент заедно с “ордите” бежанци и икономически емигранти! Година и половина Европа наблюдава този процес безмълвно, едва наскоро започна тази акция по събирането им и изхвърлянето им, откъдето са дошли.

- Как ще коментираш намесата на Русия в Сирия срещу “Ислямска държава”?
- Както и световните лидери отбелязаха, без намесата на Русия няма решение на този конфликт. Единствено тя може да проведе действия с пехота там. Пускането на бомби не е война - истинската война е с пехота. Самолетите само помагат на пехотата. Според моя информация мюсюлмани от руската армия ще проведат акциите с пехотата, за да не придобие войната религиозен характер.

Всички без изключение забъркаха тази каша. Но най-голямата каша я забъркаха тези, които финансираха “Ислямска държава”, защото кланетата бяха извършени от нея. Обезглавявания, пазар на хора в 21-ви век! Нечувано! И няма санкция на ООН!...

- Кой сега е добрият и кой лошият в този филм?!
- Добрият е този, който спре кланетата със светкавична военна операция! Лично мен като гражданин не ме интересува петрол, газ и т. н. Това са геополитически интереси. Но да поставят цяла Европа пред такава военна опасност, да застрашават икономиката й, да оставят след себе си планини от трупове на жени и деца и да се продават хора - съгласете се, това е най-голямото зло! Два опустошени континента – арабският и африканският! Това ли е “пролетта”, това ли е демокрацията? След “арабската пролет” дойде пустиня! Хунти воюват помежду си, няма държави... “Ислямска държава” трябва да бъде пометена. Ако това не стане, виждам надигането на националистическа вълна в цяла Европа! Нищо чудно от тези крайности да се роди нещо много по-страшно от онова през Втората световна война, и то ще помете всичко, което се нарича ислям по света. Ще станат масови кланета, каквито светът не познава, Европа ще мине през режим. Каква е ползата да се стига до всичко това?!...
Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА
http://www.blitz.bg

ПОСЛЕДНИ 10 ПУБЛИКАЦИИ НА ТЕМА БЕЖАНЦИ
  1. МЕРКЕЛ И ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ НИ ГОТВЯТ НОВ ДАНЪК - СЕГА ЗАРАДИ БЕЖАНЦИТЕ?
  2. Ще ви оправим демографията, като ви сменим народа
  3. УРОЦИ ЗА БОРИСОВ И ПЛЕВНЕЛИЕВ: Премиерът на Словакия: Ще напуснем ЕС ако ни натискате с квотите за бежанци
  4. Меркел: Кои сме ние да защитаваме християните
  5. Бежанците са ни скъпи. Твърде скъпи
  6. 8000 поискаха оставката на Меркел на протест в Германия /снимка+видео/
  7. Това ли са бежанците към Европа?! Вижте снимките им преди да станат "мъченици" (СНИМКИ)
  8. Подпалиха убежище за бежанци в Дрезден
  9. СТАВА ГОРЕЩО, Г-ЖО МЕРКЕЛ: Global Post: Хиляди участваха в митинг против бежанците в Германия
  10. Sat.1: Неизвестни подпалиха приют за бежанци в Германия
 


Сходни връзки

Полк. Николай Марков пред "ШОУ": 12 000 супер обучени терористи влязоха в Европа с бежанците! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди