изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:18 EEST
Секс пози според зодията /18+/    
Любопитно

Както е известно, до някаква степен зодиакалните знаци определят характера и индивидуалността на всеки човек. Дори когато става въпрос за секс. Може би има начин да разберете как точно да подлудите новия си партньор. Използвайки астрологията, вие лесно може да научите кои са любимите секс пози на всеки един от елементите в зодиака. Четете внимателно, а после не губете време да приложите наученото на практика!



Въздушни знаци

Близнаците, везните и водолеите са едни от най-капризните любовници в целия зодиак. Когато са влюбени обаче, въздушните знаци се чувстват силно зависими от своя партньор и от тях може да се очакват само хубави неща в сексуален план. В случай, че вашата половинка е зодия близнаци, везни или водолей, имайте предвид, че задължително трябва да вкарате доза фантазия между чаршафите.

Това не означава, че въздушните знаци искат да правят секс с всеки друг, но не и със своя партньор. Те просто обичат въображението и ако използвате своето с тях, със сигурност няма да сгрешите. Секс позите, подходящи за знаците, белязани от елемента въздух, са кучешката, тази, в която жената е отгоре, но с гръб към мъжа. И двете пози предлагат отлично поле за изява на всеки партньор – тъй като няма зрителен контакт, мъжът и жената ще трябва да се стараят да поддържат удоволствието си по много други начини.

Земни знаци

Телците, девите и козирозите са чувствени любовници. Докато правят секс, те се отдават напълно на удоволствието и не мислят за нищо друго. Харесват атлетичния секс и се наслаждават на всичко, което може да поддържа тяхната сексуална концентрация и удоволствие.

Земните знаци обичат да правят секс изправени до стената или пък в някоя сложно-атлетична поза. Уникалният ъгъл със сигурност ще даде допълнителна възбуда и на двамата партньори.

Водни знаци

Скорпионите, рибите и раците са известни с дълбокия си сексуален интензитет. Водните знаци имат желание за емоционална връзка чрез сексуално удоволствие. Те искат да проникнат в дълбините в спалнята и извън нея.

Ако се стремите да съблазните някой воден знак, знайте, че трябва да наблегнете не само на сексуалността, защото тя върви ръка за ръка с чувствата. Основният акцент в секса е максималната стимулация и за двамата партньори, затова особено подходяща е мисионерската поза и нейните различни вариации. Според експерти тази поза дава шанс за синхронизиране на оргазмите. В случай, че мисионерската поза ви доскучае, опитайте секс поза „ножици“ (двамата партньори лягат по гръб с глави в противоположни посоки и преплитат краката си).

Огнените знаци

Овните, лъвовете и стрелците обичат животинския секс. Те се наслаждават на чувствения секс, придружен с доза агресия. Огнените знаци искат да се чувстват завоеватели и да печелят във всичко, включително и в секса.

Представителите на елемента огън обичат да прилагат върху тях различни техники, докато не се почувстват задоволени и докато не достигнат до връхната точка. Ако искате да съблазните човек с огнен знак, може да заложите на кучешката поза, която особено възбужда мъжете овни, лъвове и стрелци.

Другата любима поза на огнените знаци и най-вече на дамите, е когато жената е отгоре. Ключът към задоволяването на огнените зодии е като поставите техните представители в силната позиция.

http://www.tialoto.bg

  1. Сексуалните фетиши на отделните зодиакални знаци
  2. Какви пози харесват мъжете?
  3. Какво усещат мъжете при различните секс пози?
  4. За напреднали: Секс пози за стимулиране на G-точката /18+/
  5. Жената отгоре е най-опасна за мъжa
  6. СЕКС ПОЗАТА РАЗКРИВА КОЛКО СТЕ ЗНАЧИМИ ЗА ПАРТНЬОРА СИ
  7. Най-гадната секс поза според жените
  8. Най-добрите секс пози за зачеване /18+/
  9. Пет секс пози, които всяка жена трябва да пробва! /18+/
  10. Мисионерската остана в миналото /18+/
  11. Заобичайте „кучешката“ поза отново /18+/
  12. Коя е най-удачната секс поза за мъже с болки в кръста? /18+/
  13. Едни от най-рисковите секс пози /18+/
  14. СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ /18+/
  15. Секс поза за всеки случай /18+/
  16. Китайска деветка: Нова секс техника за върховно удоволствие на жената /18+/
  17. Най-любимите секс пози на жените /18+/
  18. Маниаци опитали 365 пози от Кама сутра за 3 месеца (18+)
  19. Какво издават секс позите за вас
  20. Коледни секс пози /18+/
  21. Най-добрата поза за забременяване /18+/
  22. Секс пози за бърз оргазъм
  23. Какво издава любимата ви секс поза за вас /18+/
  24. Деми Мур пита за секспози
  25. Коледни секс пози: Tиха нощ
  26. Пробвайте нови секс пози за повече удоволствие
  27. Ще можете ли някога да свършите заедно?
  28. Секс пози за съвършен оргазъм
  29. Sex - анимирани секс пози - ІІ част
  30. Sex - анимирани секс пози - І част
  31. Запазено за мъже Отключи градината с целувка
  32. ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ
 


Сходни връзки

Секс пози според зодията /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди