изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:54 EEST
Нова бомба! Астрономи откриха извънземни в район KIC 8462852    
По светаОсобености на светлината, която идва от звезда, разположена между съзвездията Лебед и Лира, вероятно са свързани с присъствието на чужд разум и извънземни същества от напреднала цивилизация. Тази хипотеза изказаха астрономи след наблюдение с космическата лаборатория Kepler, съобщи The Atlantic.



Звезда KIC 8462852 привлече вниманието на учените след като се оказа, че нейната светлинна енергия намалява с 80% и остава така различни периоди от време-от пет до 80 дни. Задълбочен анализ на информацията помогна на астрономите да изключат като причина изкривяване на сигнала или проблеми с телескопа.

След това те отхвърлиха и версията за пояс от астероиди и сблъсък на планети. Така остана възможността за намеса в промяната на светлината на високоразвита извънземна цивилизация.

„Извънземен разум винаги е последната хипотеза, която се разглежда, но сега нещата са такива, като че имаме намеса от извънземна цивилизация”, твърди Джейсон Райт от Университета в Пенсилвания.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нова бомба! Астрономи откриха извънземни в район KIC 8462852 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди