изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:06 EEST
НОВА АНКЕТА НА ndtnews.hopto.org И НДТ: Одобрявате ли действията на Русия в Сирия?    
Обществоndtnews.hopto.org и НДТ пуснаха нова анкета в сайта, която можете да намерите на челната страница вдясно. Очакваме и Вашия коментар.




Още от създаването на т. нар. Ислямска държава станахме свидетели на невероятни жестокости. Станахме свидетели на обсъждания, заклеймявания, закани срещу радикалните ислямисти и целите им за покоряване на огромна част от човечеството, включително и България. Следяхме с надежда усилията на Западната коалиция и нейните сателити, включително и България. Но през това време Ислямса държава укрепваше, разширяваше се, а видеа с обезглавявания и други жестокости заливаха световната мрежа. След намесата на Русия от 30.09.2015 г. започна обратен процес. Успоредно с него се подрежда и мозайката кой, как, и с каква цел е създал и подкрепя Ислямска държава и какви интереси има. Тук вече мненията са многопосочни, а често и противоречиви... Какво е личното ви мнение - можете да гласувате, да коментирате. Въпросът е Одобрявате ли действията на Русия в Сирия? Отговорите са: Да, Не, Не ме интересуват. С коментарите си можете да ги разширите и да аргументирате мнението си. 
Димитър Дуков

 


Сходни връзки

НОВА АНКЕТА НА ndtnews.hopto.org И НДТ: Одобрявате ли действията на Русия в Сирия? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди