изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:21 EET
8 признака издават жената, която изневерява    
Любопитно Да се изневери е най-краткият път за разрив на връзката. Жената пристъпва към подобна крачка тогава, когато се чувства неудовлетворена от настоящата си връзка, когато изпитва липса в отношенията си с партньора.

Това действително може да се дължи на липса на внимание и разбиране, друг път на нереалистични очаквания от живота. Истината е, че за да продължи да бъде пълноценна една връзка е необходимо да се отделя специално време за прекарване заедно. Другият градивен елемент във връзката е взаимното доверие. Вече самата двойка определя границите на отношенията си.

Изневерята или дори интересът на партньора към друг обикновено се усеща интуитивно. За разлика от жените обаче, мъжете приемат изневярата на половинката си много по-сериозно. Изживяванията им причиняват буквално емоционална травма. Един мъж много по-трудно би преживял изневярата на жена си, което в повечето случаи води до разрушаване на семейството или разпада на връзката.
Какви са признаците, които правят впечатление при неочакваното увлечение?...

Промяна. Промяната може да е във всякакъв аспект и всички едновременно - дали ще започне да се облича по-добре, по-старателно да се приготвя за работа или да тръгне на фитнес. Външността и става особен център на внимание, какъвто не е бил от години.

Охладняване. Изглежда емоционално отдалечена. Докато преди е споделяла проблемите си от работата, интересите си, случилото се, сега с нежелание отваря дума за делничните си преживявания. Липсва желанието за сексуален контакт и дори отказва ласките. Често намира начин да избегне по-интимните моменти.

Съзнателно прикриване. Излиза на среща, но този път не споменава с кого и отговаря уклончиво на въпроса. Телефонните разговори се провеждат в друга стая. Някак при семейните разговори или тези с приятели не се обсъждат детайли от събития така, както преди.

Не спори. От седмици нещо ви липсва. Трябва ви известно време, за да се досетите, че напоследък се чувствате по-малко напрегнати и това е заради липсата на поредното скарване, проявен каприз или излишен спор. Всъщност, и сам се улавяте, че това ви тревожи. Преди време я е дразнило как си оставяте чинията на масата след хранене, как четете вестник, докато тя гласи масата, че току-що сложената кърпа е изцапана..., докато сега нищо от това не й прави впечатление. Искате да излезете на риболов в единствения ви почивен ден за седмицита и тя не роптае... Не е типично за съвременната жена да е толкова смирена, нали?!

Губи интерес към семейните ангажименти. Половинката ви отдавна е спряла да ви чака след работа и вместо да бъдете заедно в малкото време, което ви остава вечер, се отдава на други занимания. Нещо повече, изпитвате чувството, че се натрапвате, когато отидете при нея и подхващате разговор. Проблемът се задълбочава, когато все по-рядко пазарува, готви, не я вълнуват така семейните събирания и проблемите на близките. Не е платена сметката за тока и това въобще не я безпокои. Странно е, когато преди се е притеснявала за всяка подробност.

По-често разговаря. Дали по телефон или чрез други интерактивни методи няма значение. Със сигурност събеседникът отсреща я интересува много повече. Ако при забележка, че прекалява, избухне и се нахвърли с обвинения, положението е сериозно.

Закъснения и часове отсъствия от дома. Възможно е да се закъснее след работа по ред причини. Дори понякога се налагат периоди на по-късно приключване на делничния ден, но обикновено, когато закъснението е свързано със служебни ангажименти човек изглежда изморен, гладен и от вратата започва да разказва за случилото му се на работа. По-ведрото настроение, прикритата жизненост и избягването ви е показател за дистанция... Подозренията са основателни и когато започне системно да отстъства по 5-6 часа в събота и неделя.

Чувство на вина. Понякога връзките се изчерпват. Възможно е, краят да настъпи неочаквано, но когато връзката между двама души се основа на чувства, отношенията трудно се прекъсват извенъж. Тогава у отклонилият се партньор се появява чувство на вина. Това личи, когато се осъзнава прекрачването на границата и че стореното действително може да нарани. Често това е свързано и с нарушването на собствените усещания за редно и нередно. Кризата е очевидна. Трябва да се поговори сериозно и се реши как ще се развиват отношенията оттук нататък.  http://www.blitz.bg/

6-те повратни точки за всеки брак
Мъжкият подход: Орален секс срещу изневяра
Незадоволена съди мъжа си за 10 г. лишаване от секс
Изневярата през лятото криела риск... от влюбване
Всички мъже мислят за изневяра
Учени откриха ген на изневярата при част от жените
Добрите любовници са по-склонни да прощават изневери
Как жените „принуждават“ мъжете да им изневеряват
15 ФАКТА ЗА ИЗНЕВЯРАТА
7 абсолютни знака, че той ви изневерява или ще го направи

ОЩЕ НА ТЕМА ИЗНЕВЯРА
 


Сходни връзки

8 признака издават жената, която изневерява | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди